.
Κατηγορία CCM
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 16:28

CCM – Εκδόσεις “Stealth” για τα Spitfire Foggy, Bobber και Six

Tην CCM οι περισσότεροι θα την θυμάστε ως εταιρεία μικρού μεγέθους που κατασκεύαζε off-road μοτοσυκλέτες με κινητήρες από Suzuki DR-Z 400. Στις μέρες μας, η CCM συνεχίζει να λειτουργεί, αν και πλέον τα μέγεθος έχει συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο, στα επίπεδα  "boutique".

Έχει μια γκάμα 5 εκδόσεων ενός βασικού road legal μονοκύλινδρου μοντέλου, με την κατασκευή να γίνεται σε μεγάλο βαθμό  “στο χέρι”. Αρκετή “εξωτική” αύρα λοιπόν, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει και τρελές τιμές.

Τα τελευταία νέα από την CCM, αφορούν στην παρουσίαση τριών νέων εκδόσεων, που βασίζονται σε αντίστοιχες υπάρχουσες εκδόσεις του βασικού μοντέλου Spitifire. Mπερδευτήκατε ε;  

ccm stealth 2

Οι εκδόσεις “Stealth”, αφορούν στα Spitfire Six, Spitfire Bobber και Spitfire Foggy και βασική τους διαφοροποίηση αποτελούν οι σκουρόχρωμοι τόνοι καθώς και κάποια εξτρά, όπως τα μπροστινό της Marzocchi και οι σέλες από μαύρο ύφασμα alcantara. Tα πλαίσια των Stealth εκδόσεων, έχουν “μπρονζέ” φινίρισμα, ενώ όλα τα βαμμένα τμήματα είναι μαύρου χρώματος.

ccm stealth 3

Οι τιμές των Stealth Bobber και Stealth Six, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες “black” εκδόσεις άλλων κατασκευαστών, έχουν “τσιμπήσει” 500 λίρες σε σχέση με τις βασικές εκδόσεις ενώ το Stealth Foggy, κοστίζει το ίδιο, δηλαδή 11.995 λίρες.

ccm stealth 4

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της CCM.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon