.
Κατηγορία CCM
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 14:46

CCM Spitfire Scrambler

 

Ελαφρύ, στιλάτο, σε περιορισμένη παραγωγή

 

Μετά την επιτυχία που είχε η CCM με το μοντέλο Spitfire το οποίο σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα ξεπούλησε σε 7 μόνο μέρες, τώρα έρχεται το νέο Spitfire Scrambler, και αυτό σε περιορισμένη παραγωγή 250 κομματιών -ελαφρώς μεγαλύτερη των 150 κομματιών του αρχικού μοντέλου.

Το Spitfire Scrambler χρησιμοποιεί ως βάση το Spitfire, με το χειροποίητο πλαίσιο χωροδικτύωμα, τα φρένα της Brembo και τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 600 κ.εκ. και των 55hp.

Εκεί που διαφέρει είναι στα διπλά και ψηλά τοποθετημένα τελικά των εξατμίσεων, αλλά και στις μεγαλύτερες διαδρομές των πλήρως ρυθμιζόμενων αναρτήσεων που χαρίζουν στη μοτοσυκλέτα μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και Scrambler στιλ.

ccm spitfire scrambler

Νέοι είναι οι τροχοί με ακτίνες, 19 ιντσών μπροστά και 17 πίσω, με ελαστικά διπλής χρήσης. Ψηλό είναι το τιμόνι, ο κινητήρας φέρει διακριτική προστατευτική ποδιά, ενώ καπιτονέ είναι η δερμάτινη σέλα, σε 2 τόνους του καφέ.

Η σέλα βρίσκεται στα 830mm και το επίσημα ανακοινώσιμο βάρος στα 123 κιλά.

Η τελική τιμή του Spitfire Scrambler βρίσκεται στις 9.284 λίρες Αγγλίας, ήτοι 10.993 ευρώ, ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα, μέσα στο 2017.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαϊος 2017 15:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CCM: Τέλος παραγωγής για το GP450 CCM Spitfire Scrambler »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon