.
Κατηγορία Brixton
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 17:04

Brixton Crossfire 125 – Στην παραγωγή μέσα στο 2021

Το πρωτότυπο της EICMA 2019 οδεύει στην αγορά το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Brixton Motorcycles, εταιρεία που ανήκει στον όμιλο KSR Group, αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα της νέα εποχής: Ευρωπαϊκή σχεδίαση και εμπορική εκμετάλλευση, Κινεζική βάση και κατασκευή.

Συνδυάζοντας τη γνώση του τι ζητά ο δυτικός μοτοσυκλετιστής με τις χαμηλές τιμές που μόνο μια γραμμή παραγωγής στα βάθη της Ασίας μπορεί να προσφέρει, η Brixton ξεκίνησε με μικρά βήματα και μια γκάμα 125αριών, που στην πορεία απέκτησε και πτέρυγα 250 cc, ενώ από φέτος ανέβασε το ταβάνι της στα 500 κυβικά με το Crossfire 500 και τον πρώτο της υγρόψυκτο κινητήρα.

Το σύγχρονο σχέδιο του Crossfire, με το Χ που σχηματίζεται από τις γραμμές του ρεζερβουάρ, αποδείχθηκε πολύ ελκυστικό στην EICMA όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2018 ως πρωτότυπο και το 2019 ως μοντέλο παραγωγής πλέον. Εύλογα οι άνθρωποι της Brixton σπεύδουν τώρα να το επεκτείνουν και σε μικρότερους κυβισμούς.

Όπως αναφέρει ο Αγγλικός Τύπος, το Crossfire 125 αναμένεται να μπει σε παραγωγή στο δεύτερο μισό του 2021 με έναν νέο υγρόψυκτο κινητήρα 125 cc, για τον οποίο δεν γνωρίζουμε και πολλά, καθώς είναι επιλογή της Brixton να μην αποκαλύψει τίποτε ως την ώρα που η μοτοσυκλέτα θα είναι έτοιμη για την αγορά.

Είναι δεδομένο ωστόσο πως οι βλέψεις της πλέον δεν είναι απλά να προσφέρουν μια προσιτή μικρή Α1 μοτοσυκλέτα, αλλά να δουν στα μάτια τις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας, όπου ο ανταγωνισμός εντείνεται κάθε χρόνο με προσθήκες όπως η πιο πρόσφατη, Husqvarna Svartpilen 125.

Η Brixton είχε ήδη παρουσιάσει και το Crossfire 125 XS, αυτό ωστόσο με τον προϋπάρχοντα αερόψυκτο μονοκύλινδρό της και τροχούς 12 ιντσών, χτυπώντας ευθέως την αγορά του Honda Grom.

Η Brixton Motorcycles αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την TEOMOTO.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 16:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon