.
Κατηγορία BMW
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 16:10

Ανανεωμένο BMW C evolution e-scooter

 

Αυξημένες επιδόσεις & αυτονομία, σε 2 εκδόσεις: Long Range & A1

 

Η BMW ανανέωσε το προηγμένο ηλεκτρικό scooter C evolution για το 2016, αυξάνοντας εντυπωσιακά επιδόσεις και αυτονομία, ενώ οι Βαυαροί παρουσίασαν και μια δεύτερη έκδοση του e-scooter τους, που μπορεί να οδηγηθεί με το δίπλωμα Α1!

bmw neo c evolution 10

Το πρώτο μεγάλο νέο είναι η χρήση μπαταριών νέας γενιάς, χωρητικότητας 94 Ah, όπως χρησιμοποιούνται στο BMW i3. Έτσι, η αυτονομία βελτιώθηκε εντυπωσιακά, στα 160 χιλιόμετρα για την έκδοση Long Range (προηγουμένως το επίσημο νούμερο αυτονομίας ήταν τα 100 χλμ), ενώ το νέο Α1 μοντέλο έχει αυτονομία 100 χιλιομέτρων. 

bmw neo c evolution 7

Και το δεύτερο είναι η κατακόρυφη αύξηση των επιδόσεων του C-Evolution, καθώς τώρα το Long Range μοντέλο αποδίδει 26 hp (continuous output), 11 hp περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο (που είχε 15 hp). Τώρα, 15 hp παράγει το μοντέλο για δίπλωμα Α1.

bmw neo c evolution 8

Η μέγιστη απόδοση παραμένει ως είχε, στους 48 hp (35 kW) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ενώ η τελική ταχύτητα των 2 C evolution βρίσκεται στα 129 χλμ/ώρα (κόφτης) για το Long Range, και στα 120 χλμ/ώρα για το Α1.

bmw neo c evolution 11

Έτσι, η BMW κατάφερε κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο, δηλαδή να αυξήσει ταυτόχρονα επιδόσεις και αυτονομία στο ηλεκτρικό scooter παραγωγής της, που ήταν ήδη ένα από τα κορυφαία ηλεκτρικά δίκυκλα παραγωγής του κόσμου.

bmw neo c evolution 5

Επιπρόσθετα, το C evolution δέχθηκε μικρής έκτασης φρεσκάρισμα στην εμφάνιση, με νέα γραφικά στο τούνελ του Long Range ενώ νέο και μικρότερης διαμέτρου, είναι το καλώδιο του φορτιστή. Τέλος η BMW παρουσίασε για το C evolution νέα σειρά aftermarket αξεσουάρ, όπως βάση για Smartphone, κ.α.

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση των 2 νέων C evolution θα γίνει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού (Mondial de l'Automobile 2016).

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 17:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon