.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 12:19

BMW: Δύο νέα μοντέλα R nineT για το 2017 - "Pure" & "Racer"

 

Επιβεβαιώνονται σε πιστοποιητικά για ρύπους

 

Επιβεβαιώνεται μέσω πιστοποιητικών για ρύπους, πως η BMW πρόκειται να παρουσιάσει τουλάχιστον 2 νέα μοντέλα R nineT το 2017, με ονόματα "Pure" και "Racer".

Έτσι, μετά το R nineT και το R nineT Scrambler, το 2017 θα δούμε τουλάχιστον 2 ακόμα μοτοσυκλέτες να εμπλουτίζουν τη νέο-ρετρό σειρά των Βαυαρών, το "Pure" και το "Racer".

bmw4

Υπεύθυνα για την αποκάλυψη είναι τα χαρτιά των προδιαγραφών ρύπων για τις Η.Π.Α.

bmw2

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Pure (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό άνω) θα είναι μια οικονομική έκδοση του R nineT...

bmw1

...ενώ το Racer (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό άνω) θα αποτελέσει ένα φόρο τιμής στο θρυλικό R90 S, ομοιάζοντας στο Roland Sands Concept του 2013, διαθέτοντας μισό φέρινγκ και sport χαρακτηριστικά -πιθανώς κλιπ-όν στο τιμόνι, καρίνα, cafe-racer σέλα, κ.α.

bmw3

Τα χαρτιά δεν αναφέρονται μέχρι στιγμής στο αναμενόμενο τρίτο νέο μοντέλο της σειράς, που θα φέρνει στο Lac Rose concept (φωτό άνω). Αυτό πιθανώς να σημαίνει πως το συγκεκριμένο μοντέλο είτε δεν θα παρουσιαστεί άμεσα, είτε πως θα διαθέτει διαφορετικό κινητήρα, κι έτσι θα φανεί σε διαφορετικά πιστοποιητικά ρύπων αργότερα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 14:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW R nineT Hot Chocolate by Onehandmade Customs Ανανεωμένο BMW C evolution e-scooter »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon