.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 05 Μαϊος 2015 09:59

BMW Scrambler 2016 - Συνεργασία με Roland Sands

 

Επιβεβαιώνονται οι φήμες

 

Ακόμη δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ωστόσο η BMW ανέφερε ότι εργάζεται σε ένα νέο μοντέλο ώστε να πάρει πωλήσεις από το Ducati Scrambler. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο R NineT και θα είναι διαφοροποιημένο στο στυλ, ώστε εμφανισιακά, να ταξιδεύει ακόμη πιο πίσω στο χρόνο. Να θυμίσουμε όμως πως το NineT κοστίζει 16.200euro, ενώ το Scrambler, ξεκινάει από τις 8.950euro, οπότε, ένα σημαντικό βήμα για την BMW, θα είναι να προσπαθήσει να μειώσει σημαντικά την τιμή, ώστε να έχει αποτέλεσμα.

Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να αλλάξει σημαντικά την ποιότητα των περιφερειακών που χρησιμοποιεί, πιθανότατα με χαμηλότερων προδιαγραφών αναρτήσεις και φρένα, ή να τα κοστολογήσει διαφορετικά - μην ξεχνάμε ότι οι δύο μοτοσυκλέτες έχουν και σημαντική διαφορά κυβισμού.
Η BMW έχει συνεργασία με τον σχεδιαστή και βελτιωτή Rolands Sands, ο οποίος κατασκευάζει σε αποκλειστικότητα τα αξεσουάρ του R NineT, τα οποία και διατίθενται μέσω των καταστημάτων BMW. Άρα θα είναι σχετικά εύκολο να παραχθεί μία διαφορετική Scrambler έκδοση από αυτή την συνεργασία. Άλλωστε, μία τέτοια νέα μοτοσυκλέτα ήδη δοκιμάζεται σε περιβάλλον όπου δεν μπορεί να φωτογραφηθεί, και πηγές αναφέρουν ότι σε δύο με τρεις μήνες, η BMW θα έχει τελειώσει με την εξέλιξη, ώστε να ''επιτρέψει'' στους φωτογράφους να "πιάσουν" την νέα Scrambler κατά την διάρκεια δοκιμών. Η βελτιωμένη R NineT της φωτογραφίες από τον Roland Sands, με την ονομασία, Special, είναι μία άποψη για το πως θα μπορούσε να είναι.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW K 1600 Bagger 2016 BMW - Πατέντα για το naked 300άρι »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon