.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 10:02

BMW - Πατέντα για το naked 300άρι

 

Κατατέθηκε πατέντα

 

Ένας χυτός αλουμινένιος τροχός, είναι η απόδειξη ότι το naked 300άρι μονοκύλινδρο που κατασκευάζει η BMW, βρίσκεται προ των πυλών. Η TVS, η ινδική φίρμα με την οποία συνεργάζεται η BMW για την κατασκευή των μικρών μοντέλων της, κατέθεσε πατέντα γι' αυτόν τον τροχό, και οι ακτίνες του, είναι ίδιες με αυτές που έχουμε δει στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις μονοκύλινδρες BMW των 300cc που βρίσκονται στα στάδια των δοκιμών.

Εφόσον το σχέδιο έχει κατατεθεί, είναι θέμα χρόνου να παρουσιαστεί και επίσημα η νέα μοτοσυκλέτα. Να θυμίσουμε ότι η νέα μονοκύλινδρη naked των 300 κυβικών εκατοστών θα παράγεται με την ονομασία TVS για την ινδική αγορά και με BMW για όλο τον υπόλοιπο κόσμο.
Αναμένεται να παραχθεί αρχικά σε naked μορφή, αργότερα με fering, και κάποια στιγμή σε adventure έκδοση, στα χνάρια των GS. Μόνη τεχνική πληροφορία που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η ανεστραμμένη κεφαλή του κυλίνδρου, με την εισαγωγή καυσίμου μείγματος από μπροστά και την εξαγωγή πίσω, όπως στα τελευταία motocross YZ-f της Yamaha αλλά και όπως στο Honda NSF 250R της κατηγορίας Moto3 του παγκοσμίου πρωταθλήματος ταχύτητας.
Με την πατέντα να έχει ήδη κατατεθεί, είναι θέμα χρόνου να δούμε και επίσημα πλέον την νέα μοτοσυκλέτα της γερμανοινδικής συνεργασίας.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW Scrambler 2016 - Συνεργασία με Roland Sands BMW S 1000R - ''Orlando Bloom'' »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon