.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 12:26

BMW R18 Touring 2021 – Νέες φωτογραφίες από τις δοκιμές του

Μια φρέσκια σειρά φωτογραφιών μας δείχνουν την πιο τουριστάδικη έκδοση της μοτοσυκλέτας με τον θηριώδη boxer των 1,802 cc.

Από τον περασμένο Απρίλιο η παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας της BMW, R18, μας έχει εισάγει στο κόσμο του μεγαλύτερου boxer κινητήρα που έχει βγει ποτέ από τις γραμμές παραγωγής της εταιρείας.

Στο μεταξύ ωστόσο οι κατά καιρούς φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου μας έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις της BMW να παρουσιάσει διάφορες εκδόσεις της μοτοσυκλέτας, μεταξύ αυτών μια Bagger εναλλακτική με μπροστινό φέρινγκ, τουριστάδικη σέλα και ενσωματωμένες βαλίτσες.

Παράλληλα, τον περασμένο Μάρτιο και πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, μια σειρά κατασκοπευτικών φωτογραφιών που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Motorrad, μας σύστησαν την έκδοση Cruiser, με μια σκέτη ζελατίνα μπροστά και δερμάτινα σαμάρια πίσω.

Τώρα μια νέα σειρά εικόνων με τη μοτοσυκλέτα σε δοκιμές στον δρόμο μας έρχονται από τις ΗΠΑ και την ιστοσελίδα Ride Apart, εμφανίζοντας την ίδια μοτοσυκλέτα με την επωνυμία Touring.

Στις νέες φωτογραφίες διακρίνουμε τις διαφορετικές, ίσιες εξατμίσεις, ψηλή ζελατίνα με προβολείς εκατέρωθέν της, αλλά όχι τις μαλακές βαλίτσες πίσω. Πιθανότατα πρόκειται για την ίδια έκδοση που πρωτογνωρίσαμε ως Cruiser, την οποία οι Αμερικανοί συνάδελφοι αποκαλούν τώρα Touring.

Όπως και να λέγεται, μάλλον πρέπει να θεωρούμε βέβαιη την επικείμενη παρουσίαση νέων εκδόσεων BMW R18 λίαν συντόμως.

 

Δείτε στην πηγή της είδησης, Ride Apart, περισσότερες φωτογραφίες του BMW R18 Touring.

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτη δοκιμή BMW R18 από την παρουσίασή του στο Μόναχο

Τεχνική ανάλυση BMW R18

Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή και αξεσουάρ BMW R18

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 12:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon