.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 14:03

BMW R18 – Νέες φωτογραφίες από την Cruiser έκδοση

Ενόψει της επίσημης παρουσίασης που είναι προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου, το Cruiser συνελήφθη δοκιμαζόμενο από φωτογραφικό φακό.

Η BMW Motorrad μας έχει κλείσει ραντεβού για την τρίτη μέρα του Απρίλη προκειμένου να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη τη νέα της μοτοσυκλέτα με τον μεγαλύτερο boxer που έχουμε δει ως τώρα σε μαζική παραγωγή.

Δεν ανησυχούμε για την παρουσίαση, εκτός αν ο κορωνοϊός βρήκε τρόπο να μεταδίδεται και μέσω καλωδίων, μιας και η εκδήλωση θα γίνει online, ωστόσο αδημονούμε να μελετήσουμε επιτέλους το επτασφράγιστο μυστικό που είναι τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του boxer των 1,800 cc.

ae1fcd5fc7d9050fa97caa10681848be XL
BMW R18 Bagger

Η πρόσφατη δημοσίευση της πατέντας που κατατέθηκε από τη BMW για το νέο της μοντέλο επιβεβαίωσε πως το R18 θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις Cruiser και Bagger και, το σημαντικότερο, μας αποκάλυψε τα τελικά τους σχέδια.

Πλέον μπορούμε με αρκετή βεβαιότητα να επιβεβαιώσουμε πως τα σχέδια αυτά ήταν όντως τελικά, μιας και στις αρχές Μαρτίου κυκλοφόρησαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες της bagger έκδοσης, ενώ τώρα το Γερμανικό περιοδικό Motorrad δημοσιεύει μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν το cruiser να δοκιμάζεται στους δρόμους της πατρίδας του.

BMW R18 Cruiser Erlkoenig 169FullWidth 338c67e9 1680577
BMW R18 Cruiser

Σε αυτές βλέπουμε ακριβώς ό,τι και στα σχέδια, δηλαδή το πολυτελές Bagger που στοχεύει κατευθείαν στην Αμερικανική αγορά των αντίστοιχων Harley-Davidson και Indian, ενώ δίπλα της το Cruiser κυλά σε ακτινωτούς τροχούς με Σπαρτιάτικα λιτή εμφάνιση.

BMW R18 Cruiser Erlkoenig 169FullWidth d2e49db0 1680582
BMW R18 Cruiser

Οι προπαραγγελίες για το R18 έχουν ήδη ανοίξει από τις αρχές Μαρτίου και στην Ελλάδα.

Στην αρχική δημοσίευση του περιοδικού Motorrad θα βρείτε αρκετές ακόμη φωτογραφίες των υπό δοκιμή μοντέλων από τον φωτογράφο Stefan Baldauf.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon