.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 10:39

BMW Motorrad – Σχέδια αποκαλύπτουν touring / bagger έκδοση του R18

Το cruiser R18  με τον θηριώδη boxer των 1.802 κ.εκ., πρόκειται να λανσαριστεί σύντομα στην αγορά, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Θα σηματοδοτήσει την επανεμφάνιση της βαυαρικής εταιρείας στην κατηγορία των cruiser, μετά από την σειρά των R 1200 C, ωστόσο αυτή την φορά με τον μεγαλύτερο boxer παραγωγής και χωρίς modular φιλοσοφία στο όλο concept.

Φυσικά, όπως συμβαίνει πολύ συχνά στην κατηγορία, αναμένονται να παρουσιαστούν μελλοντικά και άλλες εκδόσεις και τα σχέδια (renderings) που έδωσε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα Motor1 της Bραζιλίας, το επιβεβαιώνουν.

Στα σχέδια αυτά, βλέπουμε μια έκδοση που ανήκει σαφώς στην touring / bagger έκφραση της ευρύτερης κατηγορίας των cruiser. Mεγάλο “batwing” fairing, πιο “γεμάτη” σέλα, με επαρκή χώρο και για συνεπιβάτη, καθώς και δύο πλαϊνές βαλίτσες σκληρού τύπου, εκατέρωθεν της ουράς.

Εντύπωση προκαλεί, στην πίσω όψη της μοτοσυκλέτας, αυτό που φαίνεται ως μια τεράστια ψηφιακή οθόνη, να δεσπόζει κάτω από μια σειρά αναλογικών οργάνων.

Μαζί με τα σχέδια αυτής της έκδοσης, τα οποία κατατέθηκαν από την BMW σε Βραζιλιάνικη κρατική υπηρεσία για έγκριση τύπου, βλέπουμε και την “απλή” έκδοση του R18, οπότε δεν αποκλείεται το touring μοντέλο να ακολουθήσει πολύ σύντομα.   
     


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon