.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 10:24

BMW G 310 RR – Ένα custom δείχνει τον δρόμο

Εμφάνιση σε Ιαπωνική εκδήλωση

Ο πολύ γνωστός θεσμός BMW Motorrad Days διοργανώνεται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η Ιαπωνία, η οποία αντιπροσωπεύει μια πολύ σημαντική αγορά για κάθε κατασκευαστή μοτοσυκλετών.

Στην πρόσφατη εκδήλωση του 2018, ανάμεσα σε custom και πρωτότυπα εκθέματα, αυτό το εντυπωσιακό supersport έκλεβε τις ματιές των επισκεπτών . Πολλοί από αυτούς πιθανότατα να το πέρασαν για ένα «τουμπανιασμένο» S 1000 RR, έτσι όπως ντυμένο πλήρως σε ανθρακόνημα, ωστόσο η αναγραφή στα φέρινγκ είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη: G 310 RR!

G310RR scoop 4

Γνωρίζουμε πως η BMW ετοιμάζεται να παρουσιάσει φέτος, ούτε λίγο ούτε πολύ, εννιά νέα μοντέλα και οι φήμες που κυκλοφορούν έχουν σε περίοπτη θέση τη σπορ έκδοση του G 310 R.

Σε πολύ λίγο καιρό θα ξέρουμε, καθώς η Γερμανική έκθεση στην Κολωνία, Intermot 2018, απέχει μόλις μερικές εβδομάδες, ωστόσο η λογική λέει πως αν και εφόσον με το καλό κυκλοφορήσει το G 310 RR δε θα είναι ντυμένο στα κάρμπον. Πιθανότατα, θα έχει και σέλα.

G310RR scoop 2

Εξίσου πιθανώς, η εμφάνισή του θα συγγενεύει πολύ στενά με το μεγάλο αδέλφι, S 1000 RR. Το οποίο επίσης φημολογείται (με βασική πηγή των πληροφοριών το paddock του World SBK) πως πάει για ανανέωση και μάλιστα κυκλοφόρησαν κάποια ψηφιακά σχέδια που δείχνουν μια μοτοσυκλέτα δίχως να χαρακτηριστικά ασύμμετρα μάτια-προβολείς του Γερμανικού superbike. Σε αυτήν την περίπτωση, η λογική λέει πως και το μικρό μοντέλο θα ακολουθεί την οικογενειακή αισθητική.

Αλλά, προς το παρόν φτάνουν οι εικασίες. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

G310RR scoop 3

Πηγή

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 10:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon