.
Κατηγορία Voge
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:05

EICMA 2023 – Voge SR2 ADV 2023

Και η Voge μπαίνει στον χορό των Adventure Scooters, με το νέο SR2 σε δύο εκδόσεις κυβισμού.

 

Στα πλαίσια της EICMA, η Voge παρουσίασε το νέο SR2 ADV, σε δύο εκδόσεις κυβικών, στα 125 αλλά και τα 200 (174 πραγματικά). Προφανώς εμπνευσμένα από τις περιπετειώδεις σχεδιαστικές τάσεις της εποχής μας, τα SR2 ξεχωρίζουν με το «ψηλό» εμπρός μέρος και την γωνιώδη σχεδίαση τους, θυμίζοντας μας κάτι από Aprilia SR GT, θα μπορούσαμε να πούμε.

Και οι δύο κινητήρες, 125 και 174 κ.εκ., θα είναι υγρόψυκτοι, με ισχύ 11,4 και 17,5 ίππων αντίστοιχα, στις 8.500 στροφές και για τους δύο. Στο στήσιμο, βλέπουμε συμβατικές για τα scooter λύσεις, με δύο αμορτισέρ πίσω, τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, ενώ και οι δύο εκδόσεις αναφέρεται ότι θα έχουν ABS.

Στα του εξοπλισμού, μιλάμε για ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα εκκίνησης Keyless, χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα ικανό να χωρέσει Full-Face κράνος, αλλά και δυνατότητα χρήσης εμπρόσθιας κάμερας -αυτό φυσικά μένει να διευκρινιστεί για τις αγορές της Ευρώπης, ελέω νομοθεσίας.

 

Επιπλέον φωτογραφίες: Courtesy EICMA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:08

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon