.
Κατηγορία Voge
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:22

EICMA 2023 - Voge CU525 2024

Επίσημο ντεμπούτο της cruiser μοτοσυκλέτας της Voge και στην EICMA 2023. 

Και επίσημα, μετά από «διαρροές» οπτικού υλικού, η Voge αποκαλύπτει το νέο CU 525, μία νεορετρό cruiser μοτοσυκλέτα, κατάλληλη και για κατόχους διπλώματος A2. Πράγματι, το μοτέρ μας είναι ήδη γνωστό και από τα άλλα μοντέλα 525 της Voge, μιλάμε για τον δικύλινδρο των 494 κ.εκ., με απόδοση 48 ίππων και 4,5 kgm ροπής. Η τελική μετάδοση της κίνησης, γίνεται με ιμάντα, για ομαλότερη λειτουργία, λιγότερο θόρυβο και πρακτικά αμελητέα συντήρηση -δεν χρειάζεται λάδωμα, αλλά αντικατάσταση σε προκαθορισμένα διαστήματα.

Το μοντέλο φέρει ανεστραμμένο πιρούνι στην εμπρός ανάρτηση και δύο αμορτισέρ στην πίσω, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν δύο δίσκοι -με ακτινική δαγκάνα εμπρός. Αξιοσημείωτη είναι η επιλογή τροχών 16 ιντσών, εμπρός και πίσω, κάτι που μπορεί να δράσει υπέρ της ευελιξίας/ελαφριάς αίσθησης. Παράλληλα, το μοντέλο έχει και Traction Control. Η οθόνη ενδείξεων θα έχει κυκλικό σχήμα, ώστε να ταιριάζει καλύτερα με το στυλ της μοτοσυκλέτας.

Μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερα, στο παλαιότερο μας άρθρο για το CU 525, με ένα κλικ εδώ. Αναμένουμε, εν καιρώ, περισσότερες επίσημες πληροφορίες, αλλά και δεδομένα για τυχόν άφιξη στην χώρα μας και την τιμή του.

 

Επιπλέον φωτογραφίες: Courtesy EICMA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:44

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2023 – Voge SR2 ADV 2023 EICMA 2023 - Voge 525RR 2024 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon