.
Κατηγορία Voge
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:53

EICMA 2023 - Voge 525RR 2024

H πρόταση της εταιρείας, στην κατηγορία των "ευκολοδήγητων" supersport συμβατών με το δίπλωμα A2. 

Διεκδικώντας μερίδιο στην κατηγορία των supersport μεσαίου κυβισμού και συμβατότητας με Α2 δίπλωμα, η Voge παρουσίασε την νέα 525RR -μία μοτοσυκλέτα που είχαμε δει ξανά, αποσπασματικά, αλλά τώρα την απολαύσαμε και στην EICMA 2023. Πρόκειται μάλιστα, για την πρώτη Supersport μοτοσυκλέτα της εταιρείας.

Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος εν σειρά, όμοιος με αυτόν που έχουμε γνωρίσει στην 525 γκάμα της εταιρείας -αποδίδει 48 ίππους και μέγιστη ροπή στα 4,5 kgm. Αν και ο κινητήρας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 52 ίππους, ο περιορισμός της ισχύος του κρίθηκε απαραίτητος, ώστε να μπορέσει να διατεθεί στην Ευρώπη. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 172 κιλά, στεγνό.

Το πλαίσιο της 525RR είναι ατσάλινο, ενώ στις αναρτήσεις χρησιμοποιούνται ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, και Monoshock αμορτισέρ πίσω με μοχλικό. Στο εμπρός φρένο ξεχωρίζει η χρήση δαγκάνας από την Brembo, ακτινικής τοποθέτησης, σε συνδυασμό με δίσκο 320 χιλιοστών, ενώ το πίσω φρένο φέρει δαγκάνα ενός εμβόλου και δίσκος 240 χιλιοστών.

Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται μία ψηφιακή οθόνη ενδείξεων και παροχή ρεύματος USB, πλήρως LED φωτισμός, ενώ στα ηλεκτρονικά υπάρχουν Traction Control με δυνατότητα απενεργοποίησης, ABS που επίσης απενεργοποιείται για χρήση σε πίστα, αλλά και δύο χαρτογραφήσεις ισχύος του μοτέρ -Standard και Sport. Αξίζει να σημειωθεί και η ύπαρξη αεροδυναμικών στοιχείων στο fairing, τόσο για στυλιστική βελτίωση όσο και για καλύτερη συμπεριφορά σε ταχύτητες.

 

Επιπλέον φωτογραφίες: Courtesy EICMA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 16:10

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2023 - Voge CU525 2024 EICMA 2023 - Voge SR 16 2024 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon