.
Κατηγορία Voge
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 17:03

Voge DS900X 2024 - "Καλή" ματιά πριν το ντεμπούτο στην EICMA 2023

Τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της στην EICMA 2023, η Voge αποφάσισε να αποκαλύψει πλήρως την νέα DS900X, με φωτογραφίες και εικόνες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

H Voge αποκάλυψε την νέα DS900X 2024, μάλιστα αρκετά νωρίτερα από το επίσημο ντεμπούτο της EICMA, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη, στις 11.00 το πρωί, ώρα Μιλάνου. Ωστόσο, η νέα Adventure μοτοσυκλέτα είναι γεγονός και ήρθε η ώρα να της ρίξουμε μια ματιά...

Όπως γνωρίζαμε ήδη, η νέα DS900X θα είναι η μεγαλύτερη σε κυβισμό αλλά και ισχύ μοτοσυκλέτα της Voge, με δικύλινδρο εν σειρά μοτέρ που θα αποδίδει 95,2 ίππους στις 8.250 στροφές, από 895 κ.εκ. Η μέγιστη ροπή ανακοινώνεται στα 9,3 kgm στις 6.250 στροφές, ενώ γίνεται αναφορά για ύπαρξη Quickshifter δύο κατευθύνσεων στον βασικό εξοπλισμό, για το κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων του μοντέλου. Επιπλέον, το μοντέλο αναφέρεται ως η πρώτη μοτοσυκλέτα της Voge, που θα εξοπλίζεται με ride-by-wire τεχνολογία, δηλαδή πλήρως ηλεκτρονικό γκάζι -με όλα τα πλεονεκτήματα ελέγχου κινητήρα που αυτό προσφέρει.

Το Voge DS900X θα φέρει τροχούς 21 και 17 ιντσών, εμπρός και πίσω, προσάπτοντας εαυτόν πιο κοντά στις «χωμάτινες» ορέξεις, παρά τις ασφάλτινες, τουλάχιστον σε επίπεδο μορφής. Το πλαίσιο του θα είναι ατσάλινο, περιμετρικό, ενώ το βάρος του ανακοινώνεται στα 220 κιλά, κενό. Το υποπλαίσιο θα είναι επίσης ατσάλινο, αφαιρούμενο, με το ψαλίδι να είναι αλουμινένιο. Το μοντέλο ανακοινώνεται επίσης, με ρεζερβουάρ 20 λίτρων, με την κρίσιμη διάσταση του ύψους σέλας να φτάνει τα 850 χιλιοστά (σύμφωνα με άλλη πηγή, τα 825, οπότε είναι κρίσιμο να επιβεβαιωθούν οι όποιες πληροφορίες και από την ίδια την Voge)

Στα του εξοπλισμού, πέρα από το Quickshifter, το DS900X θα φέρει ABS, Traction Control και 4 χαρτογραφήσεις ισχύος-λειτουργίας. Οι αναρτήσεις προέρχονται από την KYB και θα έχουν μεγάλες διαδρομές, ενώ αναφέρονται ως ρυθμιζόμενες, στις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε. Η οθόνη του μοντέλου θα είναι φυσικά TFT, με δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο και απεικόνισης πλοήγησης. Επιπλέον, θα προβλέπεται και keyless σύστημα εκκίνησης, cruise control, αμορτισέρ τιμονιού, θερμαινόμενα γκριπ αλλά και σέλα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και σύστημα απεικόνισης πίεσης ελαστικών, στην οθόνη. Μένει να δούμε, αν στον βασικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται και το πάντα πρακτικό κεντρικό σταντ, που βλέπουμε στις εικόνες...

Περισσότερα και πλέον επίσημα, αναμένονται την Τετάρτη. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 17:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon