.
Κατηγορία Voge
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 07:29

Voge 1000RR – Ευσεβείς ψηφιακοί πόθοι ή το μέλλον;

Μια φωτογραφία από τα βάθη των κοινωνικών δικτύων της Κίνας αρκεί για να πυροδοτήσει ένα νέο κύκλο φημολογίας για επερχόμενο superbike του λίτρου από το γνωστό τέκνο της Loncin.

Μιλάμε φυσικά για τη Voge, φίρμα υπό τη σκέπη του κινέζικου γίγαντα με γνωστές… διασυνδέσεις με τη BMW. Επειδή λοιπόν μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί το ενδεχόμενο ενός Voge 1000RR.

Το «φυτίλι»-προϊόν φωτομοντάζ, φαίνεται πως υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του ήδη «υπάρχοντος» 666 S, δεχόμενο περιφερειακά καλούδια από τα ψηλότερα ράφια, όπως τις Stylema της Brembo στα φρένα, Ohlins (λόγω… χρυσού) στις αναρτήσεις, SC Project στην εξάτμιση και -γιατί όχι;- εξαρτήματα από ανθρακονήματα. Αν δώσουμε… βάση και σε καθρέφτες και βάση πινακίδας, μιλάμε για ένα μοντέλο έτοιμο για παραγωγή.

Με λίγη ή πολλή παραπάνω φαντασία, εντός θα μπορούσαμε να δούμε και ένα κινητήρα από προηγούμενης γενιάς S1000RR, μιας και όπως είπαμε, οι δεσμοί με τους Βαυαρούς υπάρχουν και φαίνονται ισχυροί.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να «γεννηθεί» ένα Voge 1000RR των 200 ίππων, κάτι διόλου απίθανο για το μέλλον της εν λόγω εταιρείας η οποία φαίνεται πως καλπάζει εμπορικά και στη χώρα μας. Για τα πιο ρεαλιστικά μοντέλα της, η φετινή EICMA μας περιμένει στη γωνία όπου σίγουρα θα δούμε πολλά!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon