.
Κατηγορία Voge
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:53

Voge RR 666 S 2024 - Νέο, «διαβολικό» 4κύλινδρο supersport!

Η Voge παρουσίασε την νέα της μοτοσυκλέτα, εν μέσω άνθησης της δημοτικότητας των 4κύλινδρων στην Ασία.

Για την επικείμενη αποκάλυψη 4κύλινδρης supersport μοτοσυκλέτας από την Voge, είχαμε μιλήσει ήδη από τον Μάρτιο -διαβάστε το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ. Η πασίγνωστη πλέον κινεζική εταιρεία, έκανε τις υποσχέσεις της πραγματικότητα, παρουσιάζοντας το νέο RR 666 S -όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα, αυτή είναι η ονομασία του νέου μοντέλου!

Πρόκειται για μία «ορθόδοξη» supersport μοτοσυκλέτα, με τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα, κυβισμού περίπου στα 660 κ.εκ. -προφανώς η ονομασία της είναι κόλπο του μάρκετινγκ- της οποίας η ισχύ δεν ανακοινώθηκε ακριβώς, αλλά αναμένεται «πάνω από 100 ίππους» (αυτό έλειπε...), έτσι ώστε η RR 666 S να τοποθετηθεί σε μια πλεονεκτική θέση, ενάντια σε ανταγωνιστές όπως το Honda CBR 650 R. Η Voge δήλωσε ότι η νέα μοτοσυκλέτα μπορεί να κάνει το 0-100 σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και μόνο με την πρώτη σχέση στο σασμάν, ενώ όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, το επίπεδο περιφερειακών και εξοπλισμού για την μοτοσυκλέτα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αρχικά, η πίσω ανάρτηση χρησιμοποιεί μονόμπρατσο ψαλίδι, ενώ όσο για το πλαίσιο, δεν γίνεται ξεκάθαρο αν χρησιμοποιείται αλουμίνιο ή ατσάλι για την κατασκευή του. Οι αναρτήσεις είναι της KYB και δηλώνονται ως πλήρως ρυθμιζόμενες (!) εμπρός και πίσω, ενώ τα φρένα παρέχει η Brembo, με δύο 4πίστονες ακτινικές δαγκανάρες εμπρός. Η μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε σε έκθεση, με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης από την Pirelli. Ακόμα, είναι εμφανής η χρήση σταμπιλιζατέρ στο τιμόνι.

Για τα ηλεκτρονικά, πέρα από το απαραίτητο ABS, αναφέρεται ότι η μοτοσυκλέτα έχει επίσης Traction Control, αισθητήρας IMU και, φυσικά, οθόνη TFT με πολλαπλές ενδείξεις. Δείτε και την ανάλογη φωτογραφία, που μας δείχνει μια ματιά στο κόκπιτ του... μαχητικού (και γκριπάκια Domino, παρακαλώ)!

Εμφανισιακά, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς οι σχεδιαστές της Voge έχουν δώσει... ρέστα, δημιουργώντας μια μορφή supersport μοτοσυκλέτας σύμφωνης με το σήμερα. Και ναι, εννοείται, υπάρχουν αεροδυναμικά βοηθήματα! Παραμένει μυστήριο για το αν η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα έρθει και από τα μέρη μας -εμείς θα γουστάραμε, πάντως...  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 11:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon