.
Κατηγορία Voge
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 11:24

Voge 525R - Παρουσιάστηκε το νέο naked/street

Ο νέος κινητήρας της Voge, που ήδη χρησιμοποιείται στα 525DS και 525ACX, τοποθετείται πλέον και στο νέο modern street μοντέλο της εταιρείας.

Το νέο Voge 525R είναι πραγματικότητα και επίσημα, καθώς το μοντέλο εμφανίστηκε στο παγκόσμιο στερέωμα, εν αναμονή πιο συγκεκριμένης ενημέρωσης για την αγορά της Ελλάδας και της Ευρώπης. Πρόκειται για το επόμενο βήμα στην γκάμα της Voge, μιας και η εταιρεία έχει ήδη τον νέο κινητήρα της στις επάλξεις. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας της γκάμας των 525 έχει πραγματικό κυβισμό 494 κ.εκ. και, όπως λέει η Voge, το 525R μπορεί να φτάσει τους 53,9 ίππους και τα 5,2 kgm ροπής. Για την Ευρώπη, πάντως, αναμένουμε περιορισμό της ισχύος του νέου μοτέρ, στους 47,6 ίππους, ώστε να γίνει συμβατός με το δίπλωμα A2.

H εμφάνιση του μοντέλου είναι, σε γενικές γραμμές, αρκετά παρόμοια με αυτή του 500R, αλλά με αισθητά πιο έντονο φινίρισμα που προσφέρει μία πιο σπορ ταυτότητα. Νέα είναι τα λογότυπα που χρησιμοποιούνται, ενώ η ονομασία του μοντέλου είναι πιο έντονη και εμφανής στα εμπρός πλαϊνά πλαστικά. Θα λέγαμε, μάλιστα, ότι μας θυμίζει κάτι από KTM 1290 Superduke πρώτης γενιάς, στο εμπρός μέρος...

Το μοντέλο εξοπλίζεται με αναρτήσεις της KYB, τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενώ τα φρένα εμπρός και πίσω, είναι της Nissin, με δύο δίσκους εμπρός και έναν δίσκο πίσω. Το τελικό της εξάτμισης έχει ένα χαρακτηριστικό aftermarket look, ενώ τα όργανα είναι νέας μορφής, τύπου LCD και σχηματισμένα σαν οθόνη. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το βάρος του μοντέλου ανέρχεται στα 198 κιλά, ενώ η τελική του ταχύτητα καθορίζεται στα 160 χιλιόμετρα την ώρα. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 17 λίτρων. Στον εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται φυσικά, το ABS.

Περιμένουμε περισσότερα νέα για το 525R και πληροφορίες για την αγορά μας -αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι το Voge 500R πέτυχε την διάκριση του πιο καλοπουλημένου naked μοντέλου στην αγορά μας, για τον Ιούλιο του 2023, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, τι θα κάνει ο «διάδοχος».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 11:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon