.
Κατηγορία Voge
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 09:39

Voge RR525 - Μας συστήνεται (ξανά) από τα κοινωνικά δίκτυα

Σύντομα, και η Voge ίσως φέρει στην χώρα μας, την δική της μεσαία Supersport πρόταση.

Πριν από λίγες ώρες, η Voge δημοσίευσε μία εικόνα teaser, για την νέα της μοτοσυκλέτα ονόματι RR525 – είναι μία supersport μοτοσυκλέτα, με το νέο δικύλινδρο κινητήρα των 494 κ.εκ. της εταιρείας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μοντέλο έχει ήδη παρουσιαστεί από τις αρχές της χρονιάς, οπότε προφανώς η Voge κάνει το ανάλογο promo, αυτή την στιγμή, επιβεβαιώνοντας μάλιστα και κάποια χαρακτηριστικά της RR525.

Σύμφωνα με αυτή την τελευταία δημοσίευση, που δείχνει την μοτοσυκλέτα σε έντονο κόκκινο χρώμα (λέγοντας μας μάλιστα, πως τα κόκκινα αντικείμενα είναι πάντα τυχερά), η RR525 φτάνει τους 55 ίππους απόδοσης και τα 5,1 kgm ροπής, τιμές σημαντικά μεγαλύτερες από τα 47,6 άλογα και τα 4,4 kgm ροπής, που... απολαμβάνουμε εμείς εδώ στην Ευρώπη, από το ίδιο μοτέρ. Προφανώς ο κινητήρας των 494 κ.εκ. μπορεί να αποδώσει μεγαλύτερη ισχύ, όμως το δίπλωμα Α2 στην Ευρώπη, επηρεάζει τις αποφάσεις των κατασκευαστών και τους ωθεί σε περιορισμό μέσω ηλεκτρονικών.

Σχεδιαστικά, βλέπουμε την ιδιαίτερα αιχμηρή προσέγγιση της Voge, που ενσωματώνει ακόμη και αεροδυναμικά στοιχεία -προσέξτε την μορφή των fairing και τα πτερύγια, εμπρός-, ενώ η εξάτμιση θυμίζει aftermarket τελικό. Εμείς, πάντως, προσέξαμε τις ζάντες, οι οποίες φαίνονται... ψαρωτικά «αδυνατισμένες» και ελαφριές, με 5 ακτίνες ιδιαίτερα μικρού πάχους!

Η τελική ταχύτητα του RR525 ανακοινώνεται στα 191 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η Voge μας ενημερώνει και για τις διαστάσεις του μοντέλου (2030x760x1170 χιλιοστά). Από την εικόνα, γίνεται σαφές επίσης ότι η εμπρός δαγκάνα είναι Brembo (αμέ αμέ...) χωρίς κάποια περαιτέρω ενημέρωση για περιφερειακά όπως οι αναρτήσεις. Από προηγούμενο ρεπορτάζ μας για το μοντέλο -που μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ εδώ- το βάρος του RR525 αναμένεταιο στα 172 κιλά, ενώ σε επίπεδο εξοπλισμού, περιμένουμε Traction Control, οθόνη TFT, παροχή ρεύματος USB, πιθανόν δε και συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 09:46

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon