.
Κατηγορία Zoghsen
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 07:24

Zongshen Cyclone RC 401R – Κινέζικων supersport συνέχεια

Το μικρό supersport της Zongshen ακολουθεί η τάση της αγοράς του και αναβαθμίζεται κατά ριπάς.

Έτσι, μετά από μοτοσυκλέτες όπως το Kove 400 RR, το Zongshen RC 401 R –το οποίο παρουσιάστηκε το 2022- δέχεται τα μονόμπρατσα σημεία των καιρών δεχόμενο το σχετικό ψαλίδι. Ναι, αυτού του τύπου που κάποτε βλέπαμε σε ιταλικές κυρίως και πολύ ακριβές μοτοσυκλέτες.

zongh3.jpg

Το RC 401 R που διατίθεται στις αγορές της –άπω- ανατολής ως η έκδοση υψηλών προδιαγραφών του RC 401 και διαφοροποιείται πέρα από το προαναφερθέν ψαλίδι και ως προς τα πιο premium εξαρτήματα, όπως η ρυθμιζόμενη ανάρτηση από την KYB, καθώς και τα διπλά μπροστινά δισκόφρενα της J.Juan και το μονό πίσω δίσκο, όλοι εξοπλισμένοι με ABS της Bosch. Επιπλέον, η προσθήκη του «R» στο όνομα του μοντέλου σημαίνει ότι είναι και «πιο σπορ». Αυτό αποδεικνύεται από ένα πιο επιθετικό πακέτο εργονομίας που αποτελείται από χαμηλότερα κλιπ και ψηλότερα μαρσπιέ.

Από άποψη απόδοσης, δεν διαφέρει πολύ από το στάνταρ RC 401, καθώς είναι εξοπλισμένο με ένα δικύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 401 κ.εκ. που αποδίδει 45 ίππους στις 9.500 στροφές με την τελική ταχύτητα να αναφέρεται στα 150 χλμ/ώρα.

Όσον αφορά την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα, το Zongshen Cyclone RC 401 R διατίθεται στα 31.980 Yuan στην Κίνα, που μεταφράζεται σε 4.345,78 Ευρώ βάση σημερινής ισοτιμίας. Το εάν η Zongshen κυκλοφορήσει αυτό το μοντέλο εκτός Κίνας, παραμένει άγνωστο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon