.
Κατηγορία Kove
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 14:14

Kove 321RR - 2023 - Πανέμορφο, με 41 άλογα και με... μονόμπρατσο!

Η Kove, που εξέπληξε άπαντες στην έκθεση EICMA με την παρουσία της, διαθέτει στην γκάμα της ένα sport μοντέλο στα 300cc, το 321RR.

Με κυβισμό στα... 322 κυβικά εκατοστά που προκύπτουν από διαστάσεις 68x44,2mm, ο μονοκύλινδρος κινητήρας αποδίδει 41 ίππους στις 11.000σ.α.λ. και 2,9 χιλιόγραμμα ροπής, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει, σύμφωνα με την εταιρία, 170 χιλιόμετρα τελικής ταχύτητας, με την ανακοινώσιμη κατανάλωση στα 4,1 λίτρα.

Ξεκινά πολύ θετικά λοιπόν την παρουσία της αυτή η sport μοτοσυκλέτα που βασίζεται σε ένα πλαίσιο ανοιχτό τύπου διαμάντι κατασκευασμένο από σωλήνες στρογγυλής διατομής, με γωνία κάστερ 24,5 μοίρες, ίχνος 95 χιλιοστών, μεταξόνιο 1370 χιλιοστών, μήκους 1975 και πλάτους 743 χιλιοστών.

Το βάρος βρίσκεται στα 146 κιλά χωρίς υγρά με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 13 λίτρα.

Οι αναρτήσεις του αφορούν ένα ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα με διαδρομή 125 χιλιοστά και ένα αμορτισέρ με διαδρομή εμβόλου 52mm - δεν ανακοινώνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ρυθμίσεις. Παρατηρούμε πλευστό δίσκο τεραστίων διαστάσεων στο μπροστινό φρένο με δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων, και δίσκο αρκετά μεγάλο για πίσω με δαγκάνα ενός εμβόλου, και οι δύο με σχεδίαση τύπου μαργαρίτα.

kove_321RR__3-web.jpgΗ εμφάνισή του φυσικά και προκαλεί με τα πλαστικά περιφερειακά να έχουν αεροδυναμικό και αιχμηρό σχήμα, τους καθρέπτες να είναι αναδιπλούμενοι, τους χρωματισμούς σε ασημί και πορτοκαλί να προκαλούν, με το πλαστικό κάλυμμα του πλαισίου να συμπληρώνει την πολύ όμορφη εικόνα.

Την παράσταση βέβαια κλέβουν οι χυτοί αλουμινένιοι τροχοί και το μονόμπρατσο ψαλίδι, το πρώτο στην κατηγορία!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την άφιξη της Kove στην Ελλάδα και ελπίζουμε να δούμε μοντέλα σαν και αυτό να κοσμούν τους ελληνικούς δρόμους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 14:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon