.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 10:53

Βeta Alp 200 Euro 4

 

Trial με δυνατότητα κυκλοφορίας στον δρόμο

Όπως συνέβη και με το μεγαλύτερο μοντέλο ALP 4.0, η Beta προχώρησε στον εκσυγχρονισμό και της μικρής έκδοσης, Alp 200, η οποία πλέον συμμορφώνεται με τις Euro 4 προδιαγραφές.

Πρόκειται επί της ουσίας για ένα “πολιτικό” Τrial, ότι πιο κοντινό μπορεί να αγοράσει κανείς στα αγωνιστικά μοντέλα. Όπως τονίζει η Beta μάλιστα, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ αλλά και η σέλα αφαιρούνται πανεύκολα, προσεγγίζοντας ακόμα περισσότερο τα “καθαρόαιμα”.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, τετράχρονος, αερόψυκτος, με 199 κ.εκ. χωρητικότητα και κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Οι τροχοί είναι διαστάσεων 21” μπροστά και 18” πίσω, ενώ έχουν εφαρμοστεί δισκόφρενα και στους δυο, 245 και 220 χλστ. αντιστοίχως. Σε ότι αφορά στις αναρτήσεις, έχουμε συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και μονό αμορτισέρ με μοχλικό που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου.

Beta Alp 200

Συνδετικός κρίκος όλων αυτών, είναι ένα ατσάλινο κλειστό πλαίσιο, βαμμένο στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της Beta. Τέλος, το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 830 χλστ. ενώ το βάρος ανέρχεται στα 108 κιλά, που γίνονται 115 με το Alp έτοιμο να λειτουργήσει με “φουλαρισμένο” ρεζερβουάρ.

Η κυκλοφορία του αναμένεται στα τέλη του μήνα, με την τιμή του στην Ιταλία να ορίζεται στα 4.690 ευρώ.

Σημειώνουμε, ότι όπως και στην περίπτωση του ALP 4.0, η μοτοσυκλέτα έχει πάρει έγκριση τύπου ως μονοθέσια, για αυτό τον λόγο, παρότι Euro 4, δεν φέρει ABS. 

Περισσότερες πληροφορίες στην επίοσημη αντιπροσωπεία της Beta στην Ελλάδα: The Fluoristrada Co.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 10:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta Turismo Veloce 800 - Νέα έκδοση Yamaha XT250 & TW200 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon