.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 10:26

Guy Martin - Νέο ρεκόρ ταχύτητας με Triumph

 

Σε δοκιμαστικά στην Bonneville

 

 

O Guy Martin πέτυχε ένα νέο ρεκόρ ταχύτητας οδηγώντας την Triumph Infor Rocket Streamliner στην έρημο Bonneville Salt Flats στην Αμερική.
Κατά την διάρκεια δοκιμαστικών κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα 274,2 μιλίων ανά ώρα (441.2821 χλμ/ώρα) και να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ με Triumph που βρισκόταν στα 245.667 μίλια ανά ώρα (395.3627 χλμ/ώρα). Υπήρχε επίσης ένα ανεπίσημο ρεκόρ της Triumph από τον Bob Leppan ο οποίος οδηγώντας την Gyronaut X-1 είχε πετύχει τα 264mph (424.8668 χλμ/ώρα).
Το νέο ρεκόρ επετεύχθη από τον 46χρονο Guy Martin κατά την προετοιμασία του για το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας, οδηγώντας την Triumph Infor Rocket Streamliner απόδοσης 1000 ίππων, που έχει σχεδιαστεί από τον Matt Markstaller.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 10:26

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon