.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 14:27

Ducati Scrambler Configurator App

 

Δείτε πώς είναι με τα περιφερειακά της επιλογής σας

 

Δεν έφτανε το Taste of Joy App για το Ducati Scrambler, η φίρμα του Borgo Panigale παρουσίασε και 2ο App -αυτή τη φορά για τα Windows-, με τίτλο Scrambler Configurator, το οποίο σας βοηθάει να δείτε πώς θα δείχνει η μοτοσυκλέτα, φορτωμένη με τα επίσημα  αξεσουάρ της αρεσκείας σας.

9 Scrambler eng 01

Η νέα πλατφόρμα για το Scrambler έρχεται με HD φωτογραφίες και των εξι μοντέλων της σειράς (Scrambler Icon, Sixty2, Urban Enduro, Full Throttle, Classic, Flat Track pro)...

11 Scrambler eng 03

...τα οποία ο χρήστης μπορεί να εξοπλίσει με περισσότερα από 60 επίσημα αξεσουάρ που επιθυμεί και να δει το τελικό αποτέλεσμα, πριν προχωρήσει στην αγορά των εν λόγω αξεσουάρ. 

Καλύμματα ρεζερβουάρ, σέλες, logos, αξεσουάρ για εκτός δρόμου χρήση, κ.α.

Στο App περιλαμβάνονται και φωτογραφίες από την ένδυση με το logo του Scrambler, αλλά και η δυνατότητα επικοινωνίας με τον τοπικό dealer της Ducati.

7 New Scrambler configurator

Ο χρήστης μπορεί να δει τη σύνθεση του από 11 διαφορετικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένης εκείνης των τριών τετάρτων, πλάγια, εμπρόσθια, οπίσθια, από πάνω, αλλά και από τη θέση του αναβάτη! Επιπλέον μπορεί να αλλάξει ακόμα και το φόντο, και κατόπιν να μοιραστεί τη δημιουργία του στα social media.

Δείτε την επίσημη σελίδα του App εδώ -> Configurator.scramblerducati.com

Σημειώστε πως το συγκεκριμένο App τρέχει τόσο σε Η/Υ όσο και σε Smartphone, ΔΙΧΩΣ να χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή, απλώς πρέπει να μπείτε στο site του Scrambler.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 21:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon