.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 01:48

Enduromania 2016 Reloaded… - Θα πραγματοποιηθεί!

 

Στις 10-11 Σεπτεμβρίου

 

 

Ενώ πήραμε αρχικά την κρυάδα αναφορικά με την ακύρωση της Enduromania 2016, που ήταν προγραμματισμένη για τις 10-11 Σεπτεμβρίου, τελικά, η οργάνωση αποφάσισε να χαροποιήσει εκατοντάδες αναβάτες απ' όλη την Ελλάδα, ανακοινώνοντας ξανά την διοργάνωση!
Ακολουθεί το δελτίο τύπου από την σελίδα της οργάνωσης:
Enduromania Reloaded…
Πολλά τηλέφωνα, πολλά τα μηνύματα… Δεν γίνεται να το παρατήσουμε και δεν θα το παρατήσουμε εύκολα, όποιο κι αν είναι το κόστος για μας.
Ραντεβού 10-11 Σεπτεμβρίου 2016
ΟΤΙ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ www.enduromania.gr
Συγνώμη για την αναστάτωση
Οργανωτική Επιτροπή της Εντουρομάνια
Μ.Α.Σ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Λίγα λόγια για την ENDUROMANIA
Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην ENDUROMANIA, το 2ήμερο enduro event που λαμβάνει χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου κάθε έτους, στα χωριά Καστανιάς και Αμαράντου και στην περιοχή του Ασπροποτάμου, 28 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα στην Κεντρική Ελλάδα (παρακαλούμε δείτε τον χάρτη).
Κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από νέα μονοπάτια για την μέγιστη οδηγική απόλαυση ,αλλά και για κάθε οδηγικό επίπεδο σε μια παρθένα περιοχή με εντυπωσιακά τοπία και φυσική ομορφιά γύρω από τα βουνά της Πίνδου και την περιοχή του Ασπροποτάμου και πιο συγκεκριμένα στο χωριό της Καστανιάς Καλαμπάκας που βρίσκεται σε υψόμετρο 1000μ.
Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τα 4 μέλη της Enduromania Team και με την υποστήριξη του Μοτοσυκλετιστικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμπάκας (Μ.Α.Σ.Κ.) και συγκεντρώνει αναβάτες enduro από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι έρχονται για να απολαύσουν ένα πραγματικό off Road Σαββατοκύριακο με πολλά happenings. Στο παρελθόν φιλοξενήσαμε οδηγικά τον 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και πιο γνωστό δημοφιλή αναβάτη enduro Giovanni Sala κατά τη διάρκεια της Enduromania του 2013. Στο χώρο της εκδήλωσης στήνονται τέντες σχεδόν όλων των αγωνιστικών ομάδων και καταστημάτων του χώρου της μοτοσυκλέτας ,φτιάχνοντας ένα όμορφο σκηνικό που θυμίζει τα paddock (τον χώρο των ομάδων ) ενός μεγάλου αγώνα!
Κοιτάζοντας τους αιώνιους βράχους των Μετεώρων από μια διαφορετική γωνία, έχοντας στο μυαλό μας το μήνα Σεπτέμβρη και την μεγάλη μάζωξη τόσων εντουράδων, συνήθως πάνω από 400 συμμετοχές!, περπατάμε χιλιόμετρα ,ψάχνοντας νέα μέρη ,νέα μονοπάτια ,ξεχασμένα από το χρόνο ,περάσματα μιας άλλης εποχής όπου δεν υπήρχαν αυτοκίνητα παρά μόνο άλογα και κάρα. Καθαρίζουμε την πυκνή βλάστηση και τις πέτρες και φτιάχνουμε εντουράδικα περάσματα για να παρουσιάσουμε κάθε χρονιά και κάτι καινούργιο και εντελώς μοναδικό.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016 01:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon