.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 12:20

Husqvarna – Νέο πρόγραμμα τρισδιάστατης εικονικής διαμόρφωσης των ΜΧ μοντέλων της

Σε συνεργασία με τη Google και την Unreal Engine της Milestone, η Husqvarna υπόσχεται νέες δυνατότητες οπτικοποίησης της μοτοσυκλέτας μέσω ενός νέου configurator.

Η δυνατότητα να δει κανείς εκ των προτέρων πώς θα δείχνει η μοτοσυκλέτα του όταν θα έχουν φορεθεί τα έξτρα εξαρτήματα και στυλιστικές επιλογές του είναι ένα ένα σημαντικό εργαλείο πώλησης.

Τα προγράμματα διαμόρφωσης, αγγλιστί configurators, είναι πλέον πολύ διαδεδομένα στις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών, επιτρέποντας στον υποψήφιο πελάτη να δει τη μοτοσυκλέτα του με τα χρώματα και τα αξεσουάρ που θέλει να τοποθετήσει, πριν καν φτάσει να τα πληρώσει στο ταμείο. Μάλιστα, αυτή η δυνατότητα σε κάποιες περιπτώσεις επεκτείνεται και σε νέες μεθόδους αλληλεπίδρασης, όπως είναι οι εφαρμογές για τηλέφωνα που συχνά επιτρέπουν τέτοιες δυνατότητες, λ.χ. η εφαρμογή Yamaha MyGarage.

Τώρα η Husqvarna ανακοινώνει το επόμενο βήμα στις υπηρεσίες αυτές, παρουσιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα τρισδιάστατης διαμόρφωσης (3D configurator) που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Google και την Unreal Engine της Milestone, δηλαδή τη βάση διάσημων ηλεκτρονικών παιχνιδιών που αφορούν παγκόσμια πρωταθλήματα όπως τα MotoGP, MXGP, Supercross και SBK 22 μεταξύ άλλων.

Όπως μας λέει η Husqvarna, ο νέος διαμορφωτής θα επιτρέπει στον πελάτη να πειραματιστεί με αμέτρητους συνδυασμούς επιλογών και τεχνικών αξεσουάρ, βλέποντας κάθε φορά τη μοτοσυκλέτα να μεταμορφώνεται κατά τα γούστα του, και μάλιστα σε ένα περιβάλλον που υπόσχεται να είναι πιο ρεαλιστικό και ζωντανό από ποτέ.

Προς το παρόν η Husqvarna θα διαθέσει το νέο αυτό πρόγραμμα μόνο για το FC 450, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα της ΜΧ γκάμας της.

Προφανώς ο νέος configurator δεν είναι ακόμη σε λειτουργία, μιας και ο σύνδεσμος που παρατίθεται δε μας οδηγεί εκεί που υποτίθεται πως πρέπει, δηλαδή στο διαμορφωτή του FC 450.

Μέχρι να ενεργοποιηθεί αυτή η νέα λειτουργία, δείτε τι σχεδιάζει η Husqvarna για να μας κάνει τη ζωή ευκολότερη στην παραγγελία μοτοσυκλέτας στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon