.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 08:16

The Seeker 3: Unleashed and Unbound – Η 3η συνέχεια των επικών video του Pol Tarrés

«Τελικά, ο «Αναζητητής» θέλει να γνωρίσει τον εαυτό του, να γνωρίσει ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, να αναλογιστεί το πραγματικό νόημα της ζωής.» – Pol Tarrés

Έτσι ξεκινά το πρώτο αφρικανικό κεφάλαιο των ημερολογίων μοτοσυκλέτας του Seeker, στα κύματα της άμμου του Erg Chebbi, διασχίζοντας τα εντυπωσιακά φαράγγια και τους ογκόλιθους για να προσγειωθεί τελικά στην παραλία Legzira. Το σχέδιο του Pol ήταν να εξερευνήσει το Μαρόκο, «να αγωνιστεί λίγο και να παίξει λίγο περισσότερο».  Ο… παράφρονας με το Tenere 700, βρέθηκε στο Μαρόκο ένεκα αγωνιστικής δραστηριότητας, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία για να γυρίσει και τη συνέχεια του Seeker 2.

«Αυτή τη φορά νίκησα τον εαυτό μου χάρη στο Μαρόκο. Αυτό το μέρος είναι απεριόριστο, οπότε είχα άφθονο χώρο για να δημιουργήσω» εξηγεί ο Pol, ενώ ο Javi Echevarría -εκ των δημιουργών του video- προσθέτει: «Σε κινηματογραφικό επίπεδο δεν χρειάζεται να δουλεύεις με γωνίες για να το κάνεις μεγαλύτερο αλλά για μένα, ο πραγματικός θησαυρός του Μαρόκου είναι το φως του: Υπάρχει κάποιο είδος αστραφτερού φίλτρου στον αέρα που κάνει τα πάντα πιο όμορφα».

Ωστόσο, καθώς το λεπτό στρώμα άμμου στον αέρα ενέπνεε καλλιτεχνικά την ομάδα, υπήρχε ένα στρώμα ακραίου κινδύνου γύρω από κάθε κίνηση του Pol. Σε αυτή τη γη πραγματικά παίρνεις μια γεύση απόλυτης ελευθερίας και αυτό έρχεται με μεγάλη ευθύνη. Η ομάδα δεν μπορούσε να μετρήσει το φαράγγι πριν από το άλμα, έτσι ο Pol απλά αφαίρεσε μια πέτρα που στάθηκε εμπόδιο. Είναι δύσκολο να πεις ποιος ένιωσε περισσότερη αδρεναλίνη, αυτός ή οι εικονολήπτες, γιατί προφανώς δεν επαναλαμβάνεις τα ριψοκίνδυνα πράγματα. Λοιπόν, έτσι εσυ ξεπερνάς τα όρια, αλλά ίσως όχι και η τύχη σου.

«To video είναι αφιερωμένο στους αγαπητούς μας αδελφούς στο Μαρόκο, που επλήγησαν από τον τρομερό σεισμό – οι προσευχές, οι σκέψεις και η υποστήριξή μας είναι μαζί σας.», κλείνει ο Pol, δείχνοντας μια ακόμα πτυχή του μοτοσυκλετισμού.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon