.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 21:05

2ο Adventure Meeting 2023 - Test Ride - Οι οδηγίες εγγραφής για να κερδίσεις χρόνο!

Έρχεσαι για Test Ride; Δες τι πρέπει να κάνεις για να είσαι από τους πρώτους που θα οδηγήσουν!

Καταρχάς, ξεκίνα με την αγορά του εισιτηρίου σου μέσω More.com ώστε να κερδίσεις χρόνο στην είσοδο. Πρόσεξε: Η αγορά εισιτηρίου δεν σημαίνει ότι θα οδηγήσεις μοτοσυκλέτα, αλλά σου επιτρέπει την γρήγορη είσοδο και την όποια καθυστέρηση προκύψει στην ουρά.

Επόμενο στάδιο είναι η συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης που θα χρειαστείς στην γραμματεία των Test Ride. Έχεις δύο τρόπους: Ο παραδοσιακός, στην γραμματεία, με συμπλήρωμα σε χαρτί Α4, και υπογραφή, ή η ηλεκτρονική την οποία θα έχεις έτοιμη ακόμη και πριν φτάσεις στην εκδήλωση!

Η Υπεύθυνη Δήλωση θα ελεγχθεί ηλεκτρονικά από την γραμματεία κατά την προσέλευσή σας, και θα ολοκληρωθεί κατά την επιλογή μοτοσυκλέτας, όταν και θα υπογράψετε το σχετικό έγγραφο.

Έτσι θα έχετε κερδίσει πολύτιμο χρόνο.

Την ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση θα την βρεις είτε στα ηλεκτρονικά εισιτήρια είτε εδώ: Υπεύθυνη δήλωση: https://docs.google.com/forms/d/1aB9J-by0K0FMsdgqPcqELJ6O5jrMCeJGXn1ChVHBCR8/edit

Θα βρεις μάλιστα QR Code στην είσοδο αλλά και στην γραμματεία ώστε να αποκτήσεις το εισιτήριό σου ή να συμπληρώσεις από το κινητό σου την Υπεύθυνη Δήλωση.

Άρα: Ηλεκτρονικό εισιτήριο  και ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση, και είσαι ένα βήμα πριν καθήσεις στην σέλα της αγαπημένης σου μοτοσυκλέτας!

Με την συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης, μένει να πας στην γραμματεία για έλεγχο διπλώματος και ταυτότητας, να πάρεις το βραχιολάκι σου που δείχνει ότι είσαι έτοιμος για να επιλέξεις μοτοσυκλέτα για δοκιμή. Εκεί, στο χαρτάκι - συμπληρωματικό έγγραφο που θα λάβεις και θα παραδώσεις στην παραλαβή της μοτοσυκλέτας, θα υπογράψεις και θα είσαι και καθόλα νόμιμος.

Σημείωση: Εφόσον έχεις περάσει τον έλεγχο από τη γραμματεία και φοράς ήδη το βραχιολάκι σου, μετά, θα χρειαστεί μόνο να διαλέξεις μοτοσυκλέτα για να κάνεις το επόμενο Test Ride, άρα, γλυτώνεις ξανά χρόνο!

Μην ξεχάσεις: Οι πύλες της έκθεσης του 2ου Adventure Meeting ανοίγουν στις 10:00 και κλείνουν στις 18:00, το Σάββατο και την Κυριακή. Όμως, αν θες να συμμετάσχεις στο πρώτο group που θα ξεκινήσει στις 10:00, θα πρέπει να είσαι στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου στις 9:30! Τα επόμενα group, θα πραγματοποιούνται ανά μισάωρο.

Προϋποθέσεις συμμέτοχης TEST -RIDE

  • Δίπλωμα οδήγησης • Προστατευτικός εξοπλισμός ( κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας, γάντια, μπότες ή μποτάκια, μακρύ παντελόνι - επιθυμητά προστατευτικά)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 21:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon