.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 14:23

Suzuki V-Strom 800DE – «Νικητής» στο Alpen-Masters 2023

Η μοτοσυκλέτα της Suzuki διέπρεψε στο μεγάλο συγκριτικό test του γερμανικού περιοδικού Motorrad.

Για την ακρίβεια, το Suzuki V-Strom 800DE ανακηρύχθηκε «Alpine Masters Winner 2023», στο ομώνυμο τεστ σύγκρισης που διεξήχθη από το προαναφερθέν περιοδικό, όπου το ευέλικτο adventure tourer επικράτησε έναντι 16 μοτοσυκλετών διαφορετικών κατηγοριών τιμής και τύπου.

Το «Alpen-Masters», το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2005, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα συγκριτικά τεστ όλων των εποχών. Εκεί, οι συντάκτες του Motorrad, μαζί με συναδέλφους από διάφορα διεθνή μέσα, δοκιμάζουν μοτοσυκλέτες που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους δρόμους των Άλπεων. Εκτός από τις οδηγικές ικανότητες, το πλαίσιο, ο κινητήρας και ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικά εδώ. Φέτος, 16 νέες μοτοσυκλέτες, συμπεριλαμβανομένων σπορ και μεγάλων tourers, crossover και διάφορων γυμνών μοντέλων από μάρκες όπως Aprilia, BMW, Ducati, Energica, Fantic, Honda, KTM, Moto Guzzi, Yamaha και ZERO, καθώς και η περσινή νικήτρια Ducati με το Multistrada V4 S, έπρεπε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του Stelvio Pass.

Ήδη στον προκριματικό γύρο, το Suzuki V-Strom 800DE επικράτησε στην κατηγορία του έναντι του Honda XL 750 Transalp με «εντυπωσιακή ισορροπία στις φουρκέτες, ένα πλούσιο πλαίσιο απόσβεσης και τον ισχυρό κινητήρα». Στο φινάλε, το μοντέλο της Suzuki συνέχισε αυτή την επίδοση και ξεπέρασε τους ανταγωνιστές, κάποιοι από τους οποίους ήταν πολύ μεγαλύτεροι και πολλές φορές πιο ακριβοί. Οι δοκιμαστές είναι αντίστοιχα ενθουσιασμένοι στην ετυμηγορία τους, καθώς «ήρθε, είδε και κέρδισε».

«Η ετυμηγορία των συντακτών δοκιμών είναι μια διάκριση», λέει ο Alexander Hild, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Μοτοσικλέτας στη Suzuki Deutschland GmbH. Ο τίτλος του «Alpen-Masters Winner 2023» είναι απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητας της νέας μας μοτοσυκλέτας - και ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι η καθημερινή ζωή είναι κάτι περισσότερο από απλή απόδοση, ακριβή τεχνολογία ανάρτησης και ατελείωτες επιλογές εξοπλισμού».

Περισσότερα για το Suzuki V-Strom 800 DE  μπορείτε να διαβάσετε στο test του BikeIt πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon