.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 20:19

Zeeho C!ty Play και Fun – Κάτι λιγότερο από ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, κάτι περισσότερο από ποδήλατο

Η «ηλεκτρόφωνη» θυγατρική της CFMOTO, η Zeeho, έχει ήδη παρουσιάσει δύο μοντέλα στην παγκόσμια αγορά, τα AE8 & AE6. Η συνέχεια ωστόσο είναι πιο μίνιμαλ.

Η επέκταση της γκάμας των μοντέλων της Zeeho, έρχεται με τη νέα σειρά C!ty, αποτελούμενη από δύο μοντέλα, το C!ty Play και το C!ty Fun. Πρόκειται για δύο νέα ηλεκτρικά δίτροχα σχεδιασμένα για χρήση στην πόλη. Χτισμένο πάνω στον ίδιο σκελετό, το C!ty διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου που φιλοξενεί τη μπαταρία. Η.. σχεδόν μοτοσυκλέτα, εξοπλίζεται με ένα ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Είναι ενδιαφέρον ότι η σειρά C!ty «φοράει» τροχούς 17 ιντσών μπροστά και πίσω, ακριβώς όπως μια… «κανονική» μοτοσυκλέτα.

Κατά τα άλλα, οι 2 εκδόσεις, διαφέρουν μεταξύ τους στους τροχούς, με το C!ty Play να είναι εξοπλισμένο με ζάντες από κράμα αλουμινίου και χωμάτινα ελαστικά. Εν ονόματι του χώματος μάλιστα, έρχεται και το εμπρός φτερό. Παραδόξως και αντιστρόφως, το C!ty Fun έχει ζάντες με ακτίνες αλλά πιο ασφάλτινης φύσης ελαστικά.

zeeho_city_2.jpg

Περί επιδόσεων, το C!ty τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48 volt και 25Α, με θεωρητικά περί τα 80 χιλιόμετρα αυτονομίας ανά φόρτιση, ενώ χρειάζεται περίπου πέντε ώρες για να φορτιστεί πλήρως μέσω οικιακής πρίζας.

Στα της τεχνολογίας, το smartphone συνδέεται και ενέχει και ρόλο πολυοργάνου. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος μείωσης του κόστους, ενώ η μοτοσυκλέτα δεν θα ξεκινήσει εάν δεν συνδεθεί επιτυχώς με ένα smartphone. Η ισχύς δε των 2,5 ίππων είναι σε θέση να ωθήσει το μικρό μοτοποδήλατο σε τελικές μέχρι τα 60 χλμ/ώρα.

Όσον αφορά την τιμή και τη διαθεσιμότητα, τα Zeeho C!ty Play και C!ty Fun έχουν κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα προς το παρόν. Το πιο premium Play πωλείται για 10.980 Yuan (περίπου 1.500 ευρώ), ενώ το πιο προσανατολισμένο στο δρόμο Fun έχει τιμή 8.980 Yuan ή περίπου 1.200 ευρώ). Τιμές άκρως λογικές και ενδιαφέρουσες αν κάποια στιγμή έρθει η Zeeho και προς τα εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon