.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 14:08

Kove 800X Τιμή – Αν ισχύει, τρέμει ο ανταγωνισμός!

Κι άλλες πληροφορίες για την τιμή του Kove 800X στην Ευρώπη και το ποσόν ίσως φέρνει νέα δεδομένα στην τιμολόγηση των «μεγαλομεσαίων» Adventure.

Η Kove 800X ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές και πιο ενδιαφέρουσες Adventure μοτοσυκλέτες της έκθεσης EICMA του Μιλάνου, αλλά και γενικότερα στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Η Kove έγει βγάλει μαχαίρια, καθώς ειδικά με την 800X, μπαίνει άκρως επιθετικά στην κατηγορία και, όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι θέμα χρόνου να έρθει και στην χώρα μας.

Την εμφάνιση τους έκαναν οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή του Kove 800X.   Οι ιταλικές πηγές πληροφόρησης μιλούν για τιμή 9.000 ευρώ ή σε αυτό το επίπεδο εν γένει και μάλιστα, το ποσόν αφορά όλη την Ευρώπη. Και αν αυτή η τιμή ισχύσει πράγματι, μιλάμε για μια «βόμβα» στην κατηγορία, αφού ήδη κυκλοφορούν πολλές μοτοσυκλέτες μικρότερου κυβισμού σε υψηλότερες τιμές από την 800X. Το μεγάλο «όπλο» των Κινέζων κατασκευαστών, η δυνατότητα τους να προσφέρουνη (ακόμα) σημαντικά προσιτές μοτοσυκλέτες, ενισχύει την διείσδυση τους στις αγορές.

Η Kove 800X φέρει  δικύλινδρο κινητήρα 799 cc και μέγιστη απόδοση 95 hp στις 9,000 rpm και 8.3 kgm στις 7,500 rpm. Η τελική ταχύτητα του 800Χ ανακοινώνεται στα 218 km/h, το βάρος του στα νοστιμότατα 183 κιλά με όλα του τα υγρά, συμπεριλαμβανομένου του 22λιτου ρεζερβουάρ καυσίμου –ένα χαρακτηριστικό που έχει γίνει ήδη σημείο υπεροχής, σε σχέση με άλλες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας. Άντε να δούμε, επιτέλους, πότε θα έρθει από τα μέρη μας…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 14:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon