.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 18:59

Οι ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ, Καλά Κοπέλια και Dakarete παρουσιάζουν το.. Κουπάκι 2023

Τρεις ομάδες μοτοσυκλετιστών στην Κρήτη οργανώνουν ένα πραγματικά πρωτότυπο «Κύπελλο».

Πρόκειται για το «Κουπάκι», δηλαδή βόλτες τουριστικού χαρακτήρα που διοργανώνουν οι παραπάνω μοτο-ομάδες. Σκοπός είναι η αναβάθμιση της οργάνωσης των ομάδων όσο και του επιπέδου των αναβατών. Το 2023 είναι η χρονιά της «δοκιμαστικής» διοργάνωσης με ζητούμενο το να ενταχθούν ακόμα περισσότερες ομάδες της Κρήτης (οι τρεις προαναφερθείσες έχουν έδρα το Ηράκλειο).

Οι συμμετέχοντες του.. Κουπακίου, θα συγκεντρώνουν πόντους σε κάθε βόλτα του ημερολογίου που βρίσκεται παραπάνω, ανάλογα με το αν είναι μόνοι ή διπλοί, αν οδηγούν μέρα ή νύχτα, αν υπάρχει διανυκτέρευση κτλ.

Στο τέλος της χρονιάς, αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους κερδίζει το ...Κουπάκι! Μαζί με το έπαθλο θα υπάρχουν και δώρα που θα έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες.

Οι πόντοι θα αναγράφονται σε μια κάρτα που θα δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να συμπληρώσει μετά από κάθε βόλτα μαζί με τους υπεύθυνους που έχει ορίσει η οργάνωση.

Οι πόντοι είναι οι εξής :

• Αναβάτης +5
• Συνεπιβάτης +3
• Νυχτερινή οδήγηση +2
• Διανυκτέρευση +2
• Όποιος συμμετάσχει από διαφορετικό νομό, θα παίρνει +2 για κάθε νομό πχ. Ο αναβάτης που θα έρθει στο Ηράκλειο από τα Χανιά θα πάρει +4

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ένας τρόπος να μαθαίνει κανείς τον τόπο του και όχι μόνο, καλλιεργώντας παράλληλα τη μοτοσυκλετιστική κουλτούρα με άκρως ομαδικό πνεύμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 23:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon