.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 11:02

Βιώσιμη ασφάλεια - Τα νέα μπουφάν Tucano Urbano από ανακυκλωμένα μπουκάλια

H Tucano Urbano είναι μία ιταλική εταιρεία με ρούχα και αξεσουάρ για μοτοσυκλετιστές. Παρουσίασε το πρώτο μπουφάν που κατασκευάστηκε από ανακυκλωμένο πολυεστέρα που προέρχεται από αχρησιμοποίητα πλαστικά μπουκάλια.
 
 
Αυτά τα μπουφάν ανήκουν στην συλλογή Good Wheels και είναι τα πρώτα προϊόντα που παράγονται από τη μιλανέζικη εταιρεία και χρησιμοποιούν τεχνολογία με ανακυκλωμένα υλικά που προέρχονται από βιομηχανικές ίνες σκραπ, νήματα υφασμάτων μετά την κατανάλωση, παλιά δίχτυα ψαρέματος και άλλα. Υπάρχει επίσης μια δέσμευση για χρήση πιο βιώσιμων υδατοαπωθητικών υφασμάτων, στη σειρά που αυτή τη στιγμή αποτελείται από τα μπουφάν Orbis, Monte και Stella. Τα τρία νέα μπουφάν χρησιμοποιούν έως και 30 παλιά πλαστικά μπουκάλια για να παραχθούν και προσφέρουν στεγανοποίηση ανθεκτική σε στήλη νερού 10.000 mm. Όλα έχουν βαθμολογία CE A (το ελάχιστο επίπεδο προστασίας) με αερισμό, χειμερινές επενδύσεις, προστασία στους ώμους και τους αγκώνες, καθώς και επιλογές για προστατευτικά πλάτης. 
 
tucano-urbano-jacket.jpg
 
Το σκούρο μπλε μπουφάν Monte κοστίζει £249,99 διατίθεται σε μεγέθη S-3XL. Είναι πλαστικοποιημένο και διαθέτει αντιανεμική μανσέτα, διαθέτει κουκούλα, τσέπες για το ζέσταμα των χεριών του συνοδηγού και μια τσέπη στο στήθος με επένδυση από μικροΐνες για γυαλιά.
 
Το μοντέλο Stella των 249,99 £ αποτελεί μέρος της γυναικείας συλλογής 2023. Αυτό το μπουφάν για όλες τις εποχές διατίθεται σε σκούρο μπλε ή πράσινο, σε XS-2XL και διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση.
 
Το Orbis των 224,99 λιρών διατίθεται σε μαύρο σε S-6XL και πράσινο σε S-4XL και έχει ένα εσωτερικό γιλέκο που μπορεί να φορεθεί μόνο του ως αντιανεμικό.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 11:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon