.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 12:13

Τρία νέα ηλεκτρικά ποδήλατα από την LML για  την αγορά της Ινδίας

Η εταιρεία που αναγκάστηκε να κλείσει το 2017 λόγω προβλημάτων αφερεγγυότητας που δεν μπορούσε να λύσει επανέρχεται δυναμικά επικεντρώνοντας στην κατασκευή ηλεκτρικών ποδηλάτων.


Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα της μοντέλα στο δεύτερο μισό του 2023 και η συγκυρία θεωρείται καλή  αφού το ενδιαφέρον για ηλεκτρικά ποδήλατα έχει αυξηθεί, όχι μόνο στις αγορές της Ασίας, αλλά και σε αυτές της Ευρώπης. 
 
Το πρώτο μοντέλο της  LML έχει την ονομασία Moonshot και πρόκεται για ένα ηλεκτρικά υποβοηθούμενο ποδήλατο. Μοιάζει περισσότερο με μοτοσυκλέτα, παρά με σκούτερ ή ποδήλατο και αυτό που το «προδίδει» είναι φυσικά τα πετάλια. Οι μπαταρίες του μπορούν να αφαιρεθούν για φόρτιση και έχει δύο modes, Surge και City, με ανώτερη ταχύτητα τα 70km/h. 
 
Το δεύτερο μοντέλο είναι ηλεκτρικό σκούτερ και ονομάζεται Star. Η κίνηση περνά στον πίσω τροχό με ιμάντα, έχει τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω και εμπρός, όπως φαίνεται στη φωτό, έχει δισκόφρενο.
 
Τέλος το επίσης ηλεκτρικά υποβοηθούμενο ποδήλατο και αυτό είναι και στην όψη ποδήλατο, ονομάζεται Orion και το highlight του είναι ένα αναβαθμισμένο σύστημα GPS για καλύτερη πλοήγηση. 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 12:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon