.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 10:28

Honda Monkey 125 Star Wars – Φως και σκοτάδι σε μία σουπερ σπέσιαλ έκδοση

Για τους φανατικούς ενός από τα πιο επιτυχημένα κινηματογραφικά franchise που η δύναμη του ξέφυγε για τα καλά από τις αίθουσες...

Τώρα, φαίνεται ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά και να είναι, που λέει ο λόγος, αξίζουν μια προσοχή. Μιλάμε για τις δύο νέες εκδόσεις του Honda Monkey για την αγορά της Ταϊλάνδης, που αναφέρονται στο Star Wars και -φυσικά- είναι Limited διαθεσιμότητας!

Τα δύο νέα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα σε συνολικά 300 κομμάτια, 150 από την καθεμία έκδοση, της «φωτεινής» και της «σκοτεινής» πλευράς, με εξόφθαλμες τις μεταξύ τους αλλαγές. Το μεν «φωτεινό» Monkey είναι βαμμένο σε λευκές, ασημί και γαλάζιες αποχρώσεις, ενώ το «σκοτεινό» σε μαύρο και κόκκινο κατά κύριο λόγο. Φυσικά, διαφορετικά είναι τα γραφικά που στολίζουν τα μοντέλα, ενώ και στα δύο βλέπουμε σκηνές και απεικονίσεις από τις θρυλικές ταινίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο «πακέτο αγοράς» μίας από τις δύο μινι μοτοσυκλέτες συμπεριλαμβάνεται και ένα δερμάτινο μπουφάν σε μαύρο χρώμα με ραφτά Star Wars, ένα διακοσμητικό φωτιστικό αλλά και... 2 φωτόσπαθα! Όσοι πιστοί προσέλθετε... αλλά δυστυχώς, οι δύο αυτές εκδόσεις αφορούν μόνο την αγορά της Ταϊλάνδης -και μάλιστα, ξεπούλησαν την ίδια μέρα που παρουσιάστηκαν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 10:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon