.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 11:38

Η εταιρεία Ola στοχεύει στη δημιουργία 200 κέντρων εμπειρίας ηλεκτρικής οδηγησης

Η Ola είναι κατασκευαστής οικονομικών ηλεκτρικών σκούτερ στην Ινδία. Η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές  σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τότε όμως, αποφάσισε να δημιουργήσει 200 σημεία, μέχρι τον Μάρτιο του 2023 στην Ινδία, όπου οι πιθανοί αγοραστές θα μπορούν να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν τα ηλεκτρικά σκούτερ της εταιρείας, για μία από πρώτο χέρι εμπειρία των νέων ηλεκτρικών τεχνολογιών. 

Η Ola διαθέτει δυνατή διαδικτυακή παρουσία, αλλά πιστεύει ότι για να πείσει τους καταναλωτές, πρέπει να τους δείξει από κοντά τι σημαίνει  κατοχή και η χρήση ενός ηλεκτρικού σκούτερ. Τα σημεία αυτά θα ονομάζονται «Experience Centers» και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν τα σκούτερ S1 και S1 Pro. Υπάρχουν ήδη 20 τέτοια σημεία σε διάφορες περιοχές της χώρας. Εκεί επίσης θα πραγματοποιούνται τα σερβις και οι επισκευές των προαναφερθέντων σκούτερς. 
Τα ραντεβού θα κλείνονται online. Η εταιρεία έχει στα σχέδιά της και την τοποθέτηση δικτύου ταχυφορτιστών σε όλη τη χώρα και θα αυξήσει την παραγωγή της με ένα τεχνολολογικά προηγμένο εργοστάσιο παραγωγής το οποίο ονομάζει FutureFactory.  
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 09:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon