.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 16:54

Honda CB300F 2023 - 300άρι με τιμή κάτω από 2.000 ευρώ, γίνεται;

Αν μιλάμε για την αγορά της Ινδίας, γίνεται.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι η αγορά της Ινδίας, είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της, μιας και οι μοτοσυκλέτες ταξινομούνται κυριολεκτικά με τα εκατομμύρια, ενώ  τα προϊόντα που διατίθενται εκεί, δεν έχουν και μεγάλη σχέση με τα δικά μας. Μια ακόμα τέτοια περίπτωση, είναι το ολοκαίνουργιο Honda CB300F 2023, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ώρες.

Η είδηση στρέφεται κυρίως γύρω από την τιμή της CB300F, η οποία ορίζεται στις 170.000 ινδικές ρουπίες, άρα περίπου 1.910 ευρώ, σε άμεση ισοτιμία (11 Σεπτεμβρίου 2023). Η τιμή φυσικά είναι… μεταφυσική, για μια μοτοσυκλέτα 300 κυβικών σε δεδομένα Δύσης, ενώ ακόμα και για την αγορά της Ινδίας, η τιμή αναφέρεται ως χαμηλή! Συγκεκριμένα, οι Ινδοί συγκρίνουν την τιμή της CB300F με αυτή της Yamaha R15, καθώς το μοντέλο της Honda είναι κατά 12.000 ρουπίες (περίπου 135 ευρώ) φθηνότερο, με τα διπλά κυβικά.

Το Honda CB300F εξοπλίζεται με αεροελαιόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 24,1 ίππους και 2,6 kgm ροπής. Συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ η μοτοσυκλέτα έχει επίσης και Traction Control (!), υπό την γνωστή και σε εμάς ονομασία HSTC – Honda Selectable Torque Control. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, Monoshock αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, πλήρως LED φωτισμό, ακόμα και συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο με υποστήριξη φωνητικών εντολών! Βάλτε στην εξίσωση και την μοντέρνα, σπορ σχεδίαση της και συμπεραίνεις ότι για κάτω από 2.000 ευρώ, παίρνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ μοτοσυκλέτα…  Να ευχηθούμε «και στα δικά μας»;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 16:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon