.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 13:17

Honda Africa Twin 1100 2024 - Περισσότερα στοιχεία στο φως

Η ανανέωση θεωρείται πλέον βέβαιη και οι αλλαγές υπάρχουν και είναι αξιοσημείωτες.

Όπως όλα δείχνουν, η ανανέωση για το Honda Africa Twin, για το 2024, είναι δεδομένη, καθώς περισσότερα στοιχεία με επίσημο «αέρα», κάνουν την εμφάνιση τους. Οι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό εντόπισαν καταχωρήσεις για το μοντέλο στην Ελβετία, με τις αλλαγές στο μοντέλο να είναι αρκετές. Εμείς έχουμε αναφερθεί ξανά στο θέμα -μπορείτε να διαβάσετε ένα εκ των άρθρων μας, με ένα κλικ εδώ

Ξεκινώντας από τον κινητήρα, το δικύλινδρο μοτέρ θα παραμείνει το ίδιο σε κυβικά (1.084) αλλά και σε ισχύ (102 ίπποι), ωστόσο η ροπή του δηλώνεται αρκετά αυξημένη, στα 11,4 kgm, από τα 10,7 του υπάρχοντος μοντέλου. Άλλες αλλαγές αφορούν την μείωση του μεταξονίου κατά 5 χιλιοστά, στα 1.570 από τα 1.575, ενώ μειωμένο κατά 25 χιλιοστά εμφανίζεται και το μήκος του μοντέλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το βάρος των μοντέλων –με και χωρίς DCT- αυξάνεται κατά 3 κιλά, χωρίς όμως να εξηγείται γιατί και που τα λαμβάνει. Πάντως, μια σημαντική ερώτηση μένει αναπάντητη: Δεν γνωρίζουμε ακόμα, με βεβαιότητα, αν το μοντέλο θα έχει σύστημα ραντάρ, όπως άλλες φήμες λένε εδώ και καιρό. Είναι γνωστό ότι η Honda αναπτύσσει σύστημα με ραντάρ, μια τεχνολογία που ήδη οι ανταγωνιστές της χρησιμοποιούν. Περιμένουμε και περισσότερα στοιχεία, όσο πλησιάζουμε στις ημερομηνίες της EICMA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 13:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon