.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 14:04

Honda - Σχέδια του επερχόμενου «ντυμένου» Hornet 750 στην δημοσιότητα

Νέο CBR750RR στα σκαριά ή μήπως κάτι πιο πολύ σε... Bol d’Or;

Τα σενάρια για περισσότερα μοντέλα Honda με βάση την πλατφόρμα του κινητήρα των 750 κυβικών, που είδαμε στα Transalp και Hornet, είναι ασταμάτητα. Πριν από λίγες ώρες, σε αμερικανικά μέσα δημοσιεύθηκαν σχέδια, που μας προϊδεάζουν για ένα νέο μοντέλο, βασισμένο στο Hornet 750 all;a με... ορισμένα πλαστικά τμήματα επάνω του.

Από το σχέδιο που βλέπετε και στην εικόνα παραπάνω, η μηχανολογική βάση της Hornet 750 είναι εμφανής, με τον κινητήρα και το πλαίσιο σε κοινή θέα. Οι διαφορές φαίνονται στο εμπρός μέρος, με νέα πλαστικά τμήματα τύπου bikini fairing, ένα κοντό ζελατινάκι, πιθανότατα και ένα νέο εμπρός φανάρι. Ακόμα, διαφορές φαίνονται και στο ρεζερβουάρ, όπως και στα πλαστικά τμήματα που διαμορφώνουν την ουρά, ενώ το τιμόνι του Hornet φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από κλιπ-ον, στα σχέδια πατέντας.

Αν και τα σενάρια για ένα πλήρως «ντυμένο» Honda CBR750RR κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, μπορούμε να πούμε ότι αυτό το σχέδιο, είναι μάλλον... κάτι διαφορετικό από αυτό. Λόγω της απουσίας του πλήρους πλαστικού κοστουμιού, πιθανόν έχουμε να κάνουμε με κάτι σε Bol d’Or ή σε Hawk 7.5. Δηλαδή, μια «ρετρό» street μοτοσυκλέτα με περισσότερο σπορ χαρακτήρα, από το πιο all-around, Hornet 750. Υπομονή, τουλάχιστον μέχρι την EICMA…

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 14:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon