.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 18:32

NIU X Razer SQi Edition – Μεταξύ ηλεκτροκίνησης και gaming

Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τα παιχνίδια στον υπολογιστή θα ξέρει τη Razer, η οποία μαζί με τη NIU ετοίμασε ένα ομολογουμένως ιδιαίτερο e-scooter.

Αν παρόλα αυτά δεν γνωρίζετε τη Razer, πρόκειται για εταιρεία γνωστή στο χώρο των υπολογιστών χάρη στα περιφερειακά (πληκτρολόγια, ποντίκια κτλ) της, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με στόχο την απόλυτη απόδοση στο gaming.

Με τη σειρά της, η NIU είναι από τις εταιρείες που παρέχουν πλήρη γκάμα ηλεκτροκίνητης μικροκινητικότητας, έχοντας πατίνια, ποδήλατα και scooters – όλα ηλεκτρικά φυσικά. Από αυτή την παράδοξη συνεργασία προέκυψε το NIU X Razer SQi Edition, ένα e-scooter με αποδέκτες τους gamers –της Κίνας προς το παρόν- το οποίο και έγινε ανάρπαστο σε χρόνο ρεκόρ.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρέουν με άκρατη λακωνικότητα, έτσι τα μόνα που γνωρίζουμε είναι το βάρος των μόλις 50 κιλών, η τελική των 25 χλμ/ώρα, η αυτονομία των 65 χλμ. και ο χρόνος της φόρτισης της τάξης των 6 ωρών.

rzr_3.jpg

Τα υλικά κατασκευής έχουν την ανακύκλωση ως προέλευση, ενώ απάντα τα εξαρτήματα δένουν σε ένα σκελετό αλουμινίου. Επίσης, όπως είναι αναμενόμενο, το gaming αισθητικής e-scooter, δε θα μπορούσε να στερείται συνδεσιμότητας με το κινητό.

rzr_2.jpg

Όμως, όπως προείπαμε, ήταν διαθέσιμο μόνο για την Κίνα και μάλιστα έναντι 9.999 γιέν, ή περίπου 1.500 ευρώ. Και λέμε ήταν γιατί όντας σε περιορισμένη έκδοση, ξεπούλησε κυριολεκτρικά μέσα σε 2 δευτερόλεπτα, κατά το τιτίβισμα του CEO της Razer στο twitter, Min Liang Tan.

Μην αγχώνεστε όμως γιατί μιας και η συνεργασία των δυο εταιρειών είχε τόσο απροσδόκητα καλές πωλήσεις, θα φέρει και άλλους παρόμοιους καρπούς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon