.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 22:53

Θανατηφόρο ατύχημα στο πρωτάθλημα American Flat Track

Την είδηση του θανάτου του Ryan Varnes, αναβάτη του αμερικάνικου flat track, γνωστοποίησε η ομάδα του, AMA Pro Racing, έπειτα από ατύχημα που είχε το περασμένο Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού σκέλους «Production Twins» το περασμένο Σάββατο στην πίστα Weedsport Speedway, o 24χρονος Ryan Varnes ενεπλάκη σε -εντός πίστας- ατύχημα που του στοίχησε τη ζωή.

Παρά την άμεση ανταπόκριση του προσωπικού που έσπευσε στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες και παρόλο που μεταφέρθηκε άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο, υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ryan είχε δηλωθεί δωρητής οργάνων, χαρίζοντας τη ζωή σε άλλους ανθρώπους.

«Η οικογένεια Varnes συμμετέχει ενεργά στην flat track κοινότητα εδώ και δεκαετίες και σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα χρειάζονται τις προσευχές μας», δήλωσε ο COO της αγωνιστικής του ομάδας, Gene Crouch, συμπληρώνοντας πως «ο Ryan είχε επίπεδο εντός και εκτός πίστας. Το χαμόγελο, ο διαρκής οπτιμισμός και η πιστή φιλία του θα μας λείψουν. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους.»

Εμείς με τη σειρά μας μόνο να ελπίσουμε μπορούμε, ο χαμός του αναβάτη από την Πενσυλβάνια να είναι ο τελευταίος σε μηχανοκίνητο άθλημα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 08:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H Muvus αναζητεί υπεύθυνο Marketing Suzuki V-Strom 650XT όπως… RM-Z450! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon