.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 11:03

Gilera Meeting στη Monza

Η διήμερη γιορτή της Gilera επιστρέφει μετά από απουσία επτά ετών, τον Ιούνιο στη Monza.

Η συνάντηση Gilera Meeting διοργανώνεται κανονικά κάθε πέντε χρόνια από το Ιστορικό Αρχείο Gilera, ξεκινώντας από το 2000, με τις επόμενες εκδηλώσεις να γίνονται το 2005, το 2009 (έναν χρόνο πρόωρα για να συμπέσει με τα 100 χρόνια από την πρώτη μοτοσυκλέτα της Gilera το 1909) και το 2015. Δυστυχώς η εκδήλωση του 2020 έπεσε θύμα του κορωνοϊού και των σχετικών περιοριστικών μέτρων.

Φέτος, με διετή καθυστέρηση, η εκδήλωση αυτή επιστρέφει στις 4 και 5 Ιουνίου 2022 στα πλαίσια του Monza Sport Festival, υπό την αιγίδα της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας (FMI) και με τη συνεργασία των Gilera Club Arcore, Moto Club Monza ‘Oscar Clemencigh’ και Moto Club Carate Brianza.

gilera meeting 8

Οι διήμερες εκδηλώσεις θα ξεδιπλωθούν μεταξύ του πάρκου της Villa Borromeo Arcore και της πίστας Autodromo Nazionale di Monza, η οποία φέτος συμπληρώνει τον πρώτο της αιώνα, καθώς εγκαινιάστηκε επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου 1922.

Στην ιστορική αυτή πίστα, τον “Ναό της Ταχύτητας”, θα παρελάσουν μοτοσυκλέτες από όλη την ιστορία της Gilera.

gilera meeting 10

Οι προεγγραφές για το Gilera Meeting θα είναι ανοικτές ως τις 20 Μαΐου, απλώς αποστέλλοντας μια συμπληρωμένη φόρμα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μετά από αυτή την ημερομηνία, οι εγγραφές θα γίνονται επιτόπου στη Villa Borromeo στις 4 και 5 Ιουνίου.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες, καθώς και η φόρμα συμμετοχής βρίσκονται εδώ: www.registrostoricogilera.org/raduno-gilera-2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H MV Agusta στο αριστοκρατικό Fuoriconcorso Ο Valentino Rossi στο Metaverse »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon