.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 13:22

Παγκόσμιο ρεκόρ: 198 km/h με ηλεκτρικό πατίνι Velocifero στη Monza

Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Alessandro Tartarini έγραψε ιστορία με ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό πατίνι της εταιρείας του, Velocifero.

Πριν από 54 χρόνια ο πατέρας του Alessandro Tartarini και ιδρυτής της Italjet, Leopoldo, έγραψε στην πίστα της Monza ένα ρεκόρ τελικής ταχύτητας οδηγώντας ένα τρίκυκλο πρωτότυπο. Στις 29 Σεπτεμβρίου ο γιος του επέστρεψε στο Autodromo Internazionale Monza με ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό πατίνι 200 ίππων για να πετύχει τη δική του ιστορική επίδοση εκπροσωπώντας τη Velocifero.

Μετά από μερικές προσπάθειες, ο Tartarini κατάφερε να γράψει μέγιστη ταχύτητα 198 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3.27 δευτερόλεπτα, επιδόσεις που επισημοποιήθηκαν από εγκεκριμένους χρονομέτρες.

VELOCIFERO WORLD RECORD CHALLENGE 29 SETTEMBRE 2023 005

“Ήταν μια απίστευτη εμπειρία που συνδύασε καινοτομία, τεχνολογία και αδρεναλίνη. Ήθελα να οργανώσω μια World Record Challenge εδώ και πολύ καιρό.” είπε ο Alessandro Tartarini. “Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, τη MAGELEC και τους χορηγούς Rydbatt, Jinyuxing και Kangni για το πάθος και τη σκληρή δουλειά που έβαλαν σε αυτήν την ιστορική διοργάνωση.”

Δείτε την προσπάθεια και στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί αμέσως μετά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon