.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 16:30

BMW M 1000 RR - LEGO Technic αριστούργημα σε κλίμακα 1:5

Η LEGO Technic σε συνεργασία με τη BMW Motorrad παρουσιάζουν ένα υπέροχο συναρμολογούμενο μοντελάκι BMW M 1000 RR σε κλίμακα 1:5, χιλίων εννιακοσίων είκοσι κομματιών παρακαλώ, που θα βγει στα μαγαζιά την 1η Ιανουαρίου 2022.

Η κορυφαία Superbike των Βαυαρών, μια μοτοσυκλέτα 212 hp φορτωμένη με τα καλύτερα εξαρτήματα και ηλεκτρονικά βοηθήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς, μπορεί τώρα να γίνει δική σας για μόλις 200 ευρώ. Ε, ναι. Σε συναρμολογούμενη έκδοση κλίμακας 1 προς 5.

Το μοντελάκι της LEGO Technic απευθύνεται στους έχοντες μπόλικη υπομονή, καθώς απαρτίζεται από 1.920 ανεξάρτητα κομμάτια που πρέπει να συναρμολογηθούν μεθοδικά ώστε να κατασκευαστεί η μοτοσυκλέτα που έχει μήκος 45.5 εκατοστά, με το συμπάθιο.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτη, ενώ όπως και τα περισσότερα μοντέλα της σειράς Technic, διαθέτει αρκετά λειτουργικά μέρη όπως το κιβώτιο των 3 ταχυτήτων, το ανάποδο πιρούνι, το πίσω αμορτισέρ και το ψαλίδι, η οθόνη με 3 διαφορετικές εμφανίσεις και η χρυσή αλυσίδα τελικής μετάδοσης!

Σημειώστε πως στο πακέτο περιλαμβάνονται paddock stand και pit board, για έξτρα αγωνιστική αίγλη, ενώ οι διαστάσεις της συναρμολογημένης μοτοσυκλέτας είναι: Μ x Π x Υ = 45.5 cm x 17 cm x 27.7 cm.

Η LEGO Technic BMW M 1000 RR θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά από τα καταστήματα LECO αλλά και online ΕΔΩ, από την 1η Ιανουαρίου 2022, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 199.999 ευρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon