.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 17:52

Παρουσία εκπροσώπων Λ.Ε.ΜΟΤ. στην περιφέρεια Αττικής για θέματα οδικής ασφάλειας

[Δελτίο Τύποτ ΛΕΜΟΤ]

Η ΛΕΜΟΤ συνεχίζει ακατάπαυστα τους επί 42 συναπτά έτη αγώνες της για τη βελτίωση των συνθηκών Οδικής Ασφάλειας των Μοτοσυκλετιστών.

Στις 16 Νοεμβρίου 2021 ο Αντιπρόεδρος της ΛΕΜΟΤ Ανδρέας Χατζηδάκης, ο εντεταλμένος σε θέματα Οδικής Ασφάλειας Κωνσταντίνος Βούλγαρης καθώς και ο Νομικός μας Σύμβουλος Θεόδωρος Γαζούλης συναντήθηκαν με τους κυρίους Παναγιώτη Καρυώτη, Διευθυντή Υποδομών περιφέρειας Αττικής, Αθανάσιο Κατσιγιάννη, Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο και Μιχάλη Ανθόπουλο, πολιτικό μηχανικό με εξειδίκευση στα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων.

lemot

Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα οδικής ασφάλειας για όλο το οδικό δίκτυο της περιφέρειας Αττικής, τα οποία ήταν:

1. Aσφαλέστερες μπαριέρες για τους μοτοσυκλετιστές
2. Ασφάλεια στα έργα υποδομών κατά την εκτέλεση τους αλλά και μετά την αποπεράτωση τους
3. Διαγραμμίσεις
4. Διευκρίνηση των οδών που ανήκουν στην δικαιοδοσία της περιφέρειας παραλαμβάνοντας σχετικό χάρτη σε ηλεκτρονική μορφή.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στις προστατευτικές μπαριέρες και στο πόσο επικίνδυνες είναι για τους μοτοσυκλετιστές.

Συμφωνήθηκε να ξεκινήσει άμεσα πιλοτικά η κάλυψη με προστατευτικές λαμαρίνες σε κάποια επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της περιφέρειας.

Επιπλέον εκφράστηκε η επιθυμία από όλους για την μεταξύ μας άμεση επικοινωνία σχετικά με θέματα που αφορούν τη μοτοσυκλέτα και τον μοτοσυκλετιστή.

ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Αχιλλέως 56-58 Καλλιθέα
Τηλ.: 210 9230082
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 09:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon