.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 15:53

Ducati Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών 2021

Περισσότεροι από 5,000 συνδεδεμένοι χρήστες εκπροσωπώντας 89 διαφορετικές χώρες του κόσμου συναντήθηκαν διαδικτυακώς στο φετινό Ducati Global Dealer Conference.

Η ετήσια εκδήλωση είχε, όπως πάντα, θέματα που αφορούν την πορεία της Ducati στη χρονιά που βαίνει προς το τέλος της, την παρουσίαση των μοντέλων του 2022, αλλά και ευκαιρίες για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συνέδρων.

Η συγκυρία φέτος είναι ιδανική για την ιταλική εταιρεία, καθώς κλείνει μια χρονιά απολύτως πετυχημένη στην οποία κατάφερε μέσα στο πρώτο εννιάμηνο να ξεπεράσει τον όγκο πωλήσεων όλου του 2020, γράφοντας στην πορεία ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στο τρίτο τρίμηνο του 2021.

Στα πεπραγμένα της χρονιάς περιλαμβάνεται το σχέδιο εξάπλωσης της Ducati, η οποία φέτος ανέπτυξε το δίκτυό της με νέα κορυφαία καταστήματα σε πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις χωρών όπως οι Γαλλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Κίνα και ΗΠΑ. Παράλληλα η εντεινόμενη συνεργασία με το δίκτυο της μητρικής Audi επέτρεψε φέτος στη Ducati να προσθέσει νέους συνεργάτες στη Βραζιλία, τη Ρωσία και την Ταϊλάνδη.

Αναμφίβολα το κορυφαίο σημείο του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση – μέσω live streaming αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες – της γκάμας του 2022 που θα γνωρίσουμε σε λίγες μέρες στην έκθεση EICMA 2021.

Στη διάρκεια αυτής οι σύνεδροι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το εικονικό “κλειστό δωμάτιο”, δηλαδή μια ασφαλή και προσωπική επικοινωνία με τον υπεύθυνο εξέλιξης και την ομάδα μηχανικών για το κάθε μοντέλο της Ducati, προκειμένου να μάθουν συγκεκριμένες τεχνικές πληροφορίες.

Παράλληλα ο Francesco Milicia, αντιπρόεδρος Global Sales & After Sales της Ducati, ήταν διαρκώς διαθέσιμος για συζήτηση, ενώ στο ψηφιακό καφέ οι συμμετέχοντες μπορούσαν να μπουν σε δημόσιες συζητήσεις και να ανταλλάξουν απόψεις με ομόλογούς τους από άλλες χώρες και ηπείρους.

Το κλείσιμο του συνεδρίου έγινε με τις απονομές Ducati Dealer Awards για το 2021, σε αναγνώριση επιτυχημένων εμπορικών δραστηριοτήτων ανά γεωγραφική περιοχή. Μεταξύ των βραβείων, ξεχωρίζει το Best Ducati Cares & Online Sales Adapter, το οποίο τιμά τον συνεργάτη που διακρίθηκε περισσότερο στον τομέα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και το πρόγραμμα Ducati Cares, ειδικά σε αυτήν την περίοδο που η απομακρυσμένη εξυπηρέτηση συμβάλλει στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon