.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 14:04

OFF ROAD DAYS 2021, Κρήτη: Μεγάλη επιτυχία σε Ηράκλειο και Χανιά

Ο καιρός σύμμαχος, το τερέν ιδανικό και 10 μοτοσυκλέτες έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. Τα OFFROAD DAYS 2021 από την Πάτρα βρέθηκαν στην Κρήτη για ένα τριήμερο γεμάτο οδήγηση. [Δελτίο Τύπου]

Για φέτος οι τέντες από «δύο έγιναν τρεις». Δίπλα στην πορτοκαλί της KTM και στη λευκή με τα χρώματα της Husqvarna προστέθηκε και η ερυθρόλευκη της GASGAS. Μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες και υπολογίσιμες δυνάμεις στον χώρο των off road μοτοσυκλετών έχει περάσει σε νέα εποχή. H GASGAS, αριθμώντας πάνω από 45 χρόνια ιστορίας και τεχνογνωσίας με ρίζες από την Ισπανία, ανήκοντας πλέον στην ΚΤΜ, δηλώνει παρούσα και πάλι.

Αρχικά στο Ηράκλειο βρέθηκαν περισσότεροι από 25 αναβάτες σε μια ονειρεμένη τοποθεσία στο οροπέδιο του Στρούμπουλα για να οδηγήσουν τα 10 μοντέλα, endurο και motocross των τριών εταιρειών. Η H&K AEBE, επίσημος συνεργάτης της K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE στο Ηράκλειο της Κρήτης, ήταν για μια ακόμη φορά ο οικοδεσπότης. Η συνέχεια δόθηκε στα Χανιά, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα motocross του Βατόλακκου όπου 35 αναβάτες απόλαυσαν τόσο την οδήγηση, όσο και τη φιλοξενία του εξουσιοδοτημένο συνεργάτη ΚΑΡΑΚΗΣ ΜΟΤΟ και των ανθρώπων της K-MOTORS SEE.

Δέκα μοτοσυκλέτες που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναβατών. Άπειροι και έμπειροι, λάτρεις του είδους και επαγγελματίες. Όσοι τις οδήγησαν έμειναν ενθουσιασμένοι από τις δυνατότητές τους. Οι αλλαγές που δέχθηκαν τα μοντέλα 2022 τα έκαναν ακόμη καλύτερα και ακόμη πιο εύκολα να οδηγηθούν ακόμη και από αναβάτες που ανακαλύπτουν για πρώτη φορά την απίστευτη εμπειρία της off road οδήγησης.
Στα «πηγαδάκια» που δημιουργούνταν ύστερα από κάθε session, οι απόψεις για το «στήσιμο» και τους κινητήρες των νέων μοντέλων της ΚΤΜ, της HUSQVARNA και της GASGAS από αναβάτες κάθε επιπέδου ήταν άκρως θετικές, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το αυταπόδεικτο, πως οι μοτοσυκλέτες και των τριών εταιρειών δηλαδή αποτελούν το τέλειο «σχολείο» για τους άπειρους και το μεγαλύτερο «όπλο» στα χέρια έμπειρων.

Το ταξίδι των OFFROAD DAYS 2021 μεταφέρεται από την Κρήτη στη Θράκη και τη Μακεδονία. Στην Ξάνθη και την Καβάλα θα μπορέσουν όσοι ενδιαφέρονται να οδηγήσουν τις πιο σύγχρονες μοτοσυκλέτες, enduro και motocross. Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση οι συνεργάτες της K-MOTORS SEE, ΔΡΑΜΟΝ και MOTO ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ.

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες

Στόλος μοτοσυκλετών OFFROAD DAYS 2021:

KTM

KTM 250 EXC TPI SIX DAYS
KTM 250 EXC-F SIX DAYS
KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F

HUSQVARNA

HQV FC250
HQV FC450
HQV TE300i
HQV FE350

GASGAS

GASGAS EC350F
GASGAS EC250

Η συνέχεια θα δοθεί στους συνεργάτες της K-MOTORS SEE σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πιο εξειδικευμένη και παθιασμένη με τις off road μοτοσυκλέτες ομάδα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα πιο «χωμάτινα» όνειρά σου.

  • 30-31/10 Πάτρα MIKIS RACING
  • 5-6/11 Ηράκλειο Κρήτης HK AEBE
  • 7/11 Χανιά Κρήτης ΚΑΡΑΚΗΣ ΜΟΤΟ
  • 13/11 Ξάνθη ΔΡΑΜΟΝ
  • 14/11 Καβάλα ΜΟΤΟ ΤΕΑΜ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
  • 20-21/11 Τρίκαλα SIOKIS MOTO
  • 27-28/11 Θεσσαλονίκη ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ

Απαραίτητα: Χωμάτινος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon