.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 12:04

Εξιτήριο για τον 16χρονο που είχε τραυματιστεί στον αγώνα MX στα Γιαννιτσά

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσυλευόταν στη Θεσσαλονίκη πήρε ο 16χρονος Αθανάσιος Ταξιάρχης Χατζηράλλης που είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Γιαννιτσά.

Ο 16χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα στην πίστα των Γιαννιτσών την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, επιστρέφει στο σπίτι του στη Μυτιλήνη, καθώς ύστερα από νοσηλεία τριών εβδομάδων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου επανήλθε πλήρως, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του 27χρονου αγωνιζόμενου Αλέξανδρου Γεωργαντά από την Κατερίνη που είχε τραυματιστεί επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε πως το ατύχημα συνέβη όταν ο αγωνιζόμενος Μάριος Κανάκης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, πέφτοντας στη περίφραξη του χώρου της ζώνης μηχανικών και ρίχνοντας μια μεταλλική κολόνα που τραυμάτισε τους Γεωργαντά και Χατζηράλλη .

Για το περιστατικό διενεργείται πραγματογνωμοσύνη από το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για τα μέτρα ασφαλείας και τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon