.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 09:35

Off Road Days Τρίκαλα – Πορτοκαλί για όλη τη Θεσσαλία

[Δελτίο Τύπου K-Motors SEE]

Μπορεί οι 10 μοτοσυκλέτες να βρέθηκαν στα Τρίκαλα για ένα διήμερο test ride, όμως μια πρώτη γεύση των ικανοτήτων των ΚΤΜ, Husqvarna και GASGAS του 2022 πήραν 40 αναβάτες απ’ όλη σχεδόν τη Θεσσαλία.

Ο επίσημος συνεργάτης της K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE στην πόλη των Τρικάλων, ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ, ανέλαβε τη διοργάνωση και τη φιλοξενία των OFFROAD DAYS στην πάντα φιλόξενη πόλη της Θεσσαλίας. Για δύο ημέρες περισσότεροι από 40 αναβάτες από ολόκληρο το νομό έσπευσαν να οδηγήσουν ό,τι πιο καινούργιο και καινοτόμο στον χώρο του endurο και του motocross.

Οι μοτοσυκλέτες των τριών κορυφαίων εταιρειών που εκπροσωπούνται στη χώρα μας από την K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE ήταν READY TO RACE για να προσφέρουν ανεπανάληπτες συγκινήσεις σε όσους τις οδήγησαν στην ιδανική διαδρομή που είχε επιλεγεί από το έμπειρο προσωπικό της ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ.

Βελτιωμένες σχεδόν σε όλους τους τομείς, οι enduro και motocross της KTM και της HUSQVARNA, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους στο χώμα. Το νέο brand του KTM GROUP, η γνωστή και μη εξαιρετέα GASGAS, συστήθηκε εκ νέου στους λάτρεις της χωμάτινης μοτοσυκλέτας. Οι νέες μοτοσυκλέτες που εξελίχθηκαν με την τεράστια τεχνογνωσία του γκρουπ πραγματικά εξέπληξαν όσους τις οδήγησαν.

Ο στόλος των OFFROAD DAYS 2021 είναι στο δρόμο για το τελευταίο φετινό ραντεβού, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου. Θα σας περιμένουμε για να οδηγήσετε τα KTM, HUSQVARNA και GASGAS του 2022.

Στόλος μοτοσυκλετών OFFROAD DAYS 2021:

KTM 250 EXC TPI SIX DAYS
KTM 250 EXC-F SIX DAYS
KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXC-F

HUSQVARNA FC250
HUSQVARNA FC450
HUSQVARNA TE300i
HUSQVARNA FE350

GASGAS EC350F
GASGAS EC250

Η συνέχεια θα δοθεί στους συνεργάτες της K-MOTORS SEE σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πιο εξειδικευμένη και παθιασμένη με τις off road μοτοσυκλέτες ομάδα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει τα πιο «χωμάτινα» όνειρά σου.

30-31/10 Πάτρα MIKIS RACING
5-6/11 Ηράκλειο Κρήτης HK AEBE
7/11 Χανιά Κρήτης ΚΑΡΑΚΗΣ ΜΟΤΟ
13/11 Ξάνθη ΔΡΑΜΟΝ
14/11 Καβάλα ΜΟΤΟ ΤΕΑΜ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
20-21/11 Τρίκαλα SIOKIS MOTO
27-28/11 Θεσσαλονίκη ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ

Απαραίτητα: Χωμάτινος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon