.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:50

Off Road Days 2022 - Επιτυχές πέρασμα από δυο πίστες στη Ρόδο

Τα motocross μοντέλα των KTM, Husqvarna και GasGas που αποτελούν τον κορμό των Off Road Days 2022 ταξίδεψαν και στη Ρόδο. [Δελτίο Τύπου]

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου τα Off Road Days 2022 βρίσκονταν στην πίστα ΙΚΑΡΟΣ MOTOCROSS PARK στις Καλυθιές Ρόδου και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου σε αυτήν την Αρχίπολης. Συνολικά τα μοντέλα του 2023 οδήγησαν 30 άτομα, αρκετοί από αυτούς αγωνιζόμενοι και πρωταθλητές, μιας και το νησί έχει μεγάλη παράδοση στο Motocross. Ας δούμε τις μας είπαν:

«Κάτω από την πορτοκαλί τέντα μάς περίμεναν πέντε motocross της KTM, της Husqvarna και της GasGas. Τη «σημαία» των τετράχρονων κράταγε η ΚΤΜ 450 SX-F, ενώ η GasGas MF450F ήταν απολαυστική χωρίς να κουράζει τον απροπόνητο αναβάτη, αλλά και χωρίς να στερεί κάτι από τον προπονημένο».

«Στην Husqvarna FC250 η δύναμη είναι επαρκής για να πας πολύ γρήγορα και χάρη στον ψεκασμό είναι το ίδιο ομαλή και γεμάτη η καμπύλη απόδοσης».

«Στο σχεδιασμό της χρηστικότητας των δίχρονων SX μοντέλων, η KTM εξέτασε λεπτομερώς τις απόψεις των αγωνιζομένων αλλά και των πελατών της και εστίασε στη λεπτομέρεια».

«Το KTM 125 SX ήταν το ταχύτερο και ελαφρύτερο εδώ και 10 χρόνια στην κατηγορία του. Η εξέλιξη του όμως δε σταμάτησε ποτέ, κι έτσι το νέο μοντέλο είναι ακόμα καλύτερο».

«Το ΚΤΜ 300 SX είναι ελαφρύ, ευέλικτο και απόλυτα προοδευτικό. Ένα πραγματικά εξαιρετικό σύνολο».

ροδ2.jpg

Τα #OFFROADDAYS2022 κατευθύνονται στον τελευταίο τους σταθμό. Το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στα Ιωάννινα. Η K-Motors South East Europe, η Καμάτσος Μοτο, με το εξειδικευμένο προσωπικό τους σάς περιμένουν για να σας δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσετε τα μοντέλα του μέλλοντος και να σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με τις μοτοσυκλέτες των KTM, Husqvarna και GasGas.

Στόλος μοτοσυκλετών Off Road Days 2022:

ΚΤΜ 125 SX
KTM 300 SX
KTM 450 SX-F
KTM 250 EXC-F
KTM 300 EXC TPI SIX DAYS

Husqvarna FC250
Husqvarna TE150i
Husqvarna TE250i

GasGas MC450F
GasGas EC350F

Τελευταία στάση στις 10-11 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα – Περισσότερες πληροφορίες στο 26510-72555

Απαραίτητα: Χωμάτινος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon